homewie zijn wijdienstenaanbodnieuwscontact


Deelopdracht makelaar

Röttgering NVM Makelaar is al jarenlang actief met het adviseren en begeleiden van kopers en verkopers van woningen, ook een deelopdracht behoort tot de mogelijkheden.

Zelf een huis gevonden?
Heeft u zelf uw droomhuis gevonden in de regio groot Den Haag? Röttgering NVM Makelaars kan u adviseren bij de aankoop ervan. Hiervoor kunt u een deelopdracht geven. U kunt rekenen op een betrokken makelaar met verstand van zaken en kennis van alle laatste ontwikkelingen in de markt. Ook kunnen wij voor u een bouwkundige inspectie verzorgen of eventueel in contact brengen met een betrouwbare aannemer voor een concrete offerte. Op onze website kunt u meer lezen over deze diensten.

Zelf een koper gevonden?
Heeft u zelf een koper gevonden, dan kan Röttgering NVM Makelaars u terzijde staan met de volledige afwikkeling van de zaken. U kunt hiervoor bij ons een deelopdracht geven, wij zullen u op een discrete en deskundige wijze van dienst zijn. De onderhandeling nemen wij voor onze rekening, ook verzorgen wij de volledige juridische afhandeling. Tot slot gaan wij met u mee naar de notaris.
Alles begint met een gratis gesprek, u kunt daarvoor bellen met 070-324.55.66.


Uw huis kopen dan wel verkopen in de regio Groot Den Haag?

Al onze diensten zorgen er voor dat we het beste resultaat voor u kunnen genereren.

Ons aanbod is zeer divers. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Neem vandaag nog contact met ons op.


Meer informatie over "deelopdracht makelaar"? Neem dan contact met ons op of bekijk hieronder relevante pagina's: