Backershagenlaan 10
2243 AC, WASSENAAR

Backershagenlaan 10

SOLD

Icoon huisje
Mansion

Icoon huisje
161 m2

Icoon huisje
8 rooms

Description

Karakteristiek 7 kamer herenhuis met voor-/achtertuin, oprit, carport en vrijstaande garage gelegen aan een prachtige laan met vrij en groen uitzicht, over de weilanden, aan de voorzijde en met een centrale ligging ten opzichte van de dorpskern!

Indeling:
Voortuin van bijna 20m diep. Entree. Vestibule met garderobe en toilet. Hal met trappenhuis en toegang naar de kelder. Ruime woon-/eetkamer voorzien van een eiken parketvloer, sfeervolle houtkachel, erker aan de voorzijde en openslaande deuren (met glas-in-lood bovenlichten) naar de zonnige achtertuin. Keuken aan de achterzijde met ontbijt/-eethoek en toegang tot de achtertuin. Zonnige en diepe achtertuin van bijna 15m diep met toegang tot de (lange) oprit, carport en garage (ca. 2.80m x 4.80m). De in- en uitrit is via de Admiraal Helfrichlaan.

1e etage:
Overloop. Voorzijkamer. Voorslaapkamer. Achterslaapkamer met openslaande deuren naar het zonnige balkon. Nette badkamer met douche, ligbad, wastafel en 2e toilet.

2e etage:
Overloop. Voorslaapkamer met vaste wastafel met veel bergruimte. Achterslaapkamer met veel bergruimte. Waskamer met spoelbak. Grote ingebouwde bergkast.

Vliering.

Algemeen:
Woonoppervlakte: 161,5m²
Kelder: 17m²
Inhoud: 369m³
Bouwjaar: 1937
Energielabel E
Dubbele beglazing
CV-ketel Nefit Ecomline HR
Beschermd dorpsgezicht
Ouderdoms-/asbestclausule van toepassing
Notariskeuze aan verkoper, Van Wijk Notarissen te Wassenaar
Eigen grond
Oplevering in overleg

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat u een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt u hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details


Acceptance

Price € 849.500 k.k.
StatusSold
AcceptanceIn consultation

Build

Type of homeMansion, Interior house
Build typeExisting build
Build year1937
Maintenance insideReasonally good
Maintenance outsideGood
ParticularsProtected town or village view

Surface and volume

Living surface161m2
Plot surface459m2
Volume369m3

Layout

Rooms8
Number of floors4
FacilitiesTV cable, Outdoor sun protection

Energy

Energy labelE
IsolationDouble glass
Hot waterBoiler
HeatingBoiler
FurnaceNefit (Combination boiler, Property)

Exterior areas

LocationIn residential area, Clear view, In wooded area
Balcony Yes (1)
GardenBackyard, Front yard
Backyard95m2, 650x1465cm

Garage

Garage typeGarage with carport

Location