Info

Bent u van plan om samen met een makelaar uw huis te verkopen of een huis te kopen in Den Haag en omstreken?

Neem contact op met ons op voor de werkomgeving regio Haaglanden.

Contact

Röttgering NVM Makelaars, altijd méér dan je verwacht!

Foto

Ik zoek een woning

Volg ons op social media

Nieuw aanbod bij Röttgering Makelaars Den Haag

Benoordenhoutseweg

Benoordenhoutseweg 27 -a

DEN HAAG

€ 449.500 k.k.

Stoeplaan

Stoeplaan 9 -52

WASSENAAR

€ 728.000 k.k.

Nieuwe Haven 167

DEN HAAG

€ 1.950 p.m. ex.

Funda reviews

Röttgering Makelaar Den Haag

De makelaar toonde oprechte interesse. Niet alleen bij het sluiten van de overeenkomst, maar ook op andere momenten toonde de makelaar oprechte interesse in ons als gezin. Doormiddel van Whatsapp werden wij actief op de hoogte gehouden van de voortgang en middels een handige website was het voor ons eenvoudig om de makelaar te voorzien van de gewenste informatie. Duidelijke afspraken, geen verborgen kosten en zeer prettige communicatie!

26-04-2022 — Dhr. Palma

9,5
Gemiddeld
Alle beoordelingen
Funda

Maak kennis met de makelaar in Den Haag en omgeving

Röttgering NVM Makelaars is een makelaarskantoor uit Den Haag met heel veel ervaring. Al bijna 50 jaar gedreven door passie en met optimale kennis van de woningmarkt staan wij graag voor u klaar.

Ons uitgangspunt is u oprecht en objectief van advies te dienen. Ook bij de vraag of een aankoop en/of verkoop verstandig en/of haalbaar is. En bij het antwoord op de vraag: eerst kopen of eerst verkopen?

Ons werkgebied omvat binnen Den Haag o.a. de wijken Benoordenhout, Bezuidenhout, Centrum, Stationskwartier, Laakkwartier, Archipel, Duinoord, Zeeheldenkwartier, Statenkwartier, Belgisch Park, Scheveningen, Bomenbuurt, Bloemenbuurt, Vruchtenbuurt, Kijkduin en Vogelwijk.

Maar ook binnen Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en daarbuiten is ons kantoor u goed van dienst. Of het nu een beknopt appartement betreft of een riante villa, ons team staat zes dagen per week – ook op zaterdag (op afspraak) – voor u klaar.

Lees verder

Kantoor