Info

Bent u van plan om samen met een makelaar uw huis te verkopen of een huis te kopen in Den Haag en omstreken?

Bekijk de 6 belangrijkste verkoopstappen
Naar aankoopbegeleiding

Neem contact op met Röttgering NVM Makelaars uit werkomgeving regio Haaglanden.

Foto

Ik zoek een woning

Volg ons op social media

Nieuw aanbod bij Röttgering Makelaars Den Haag

Verwersdijk 106

DELFT

€ 345.000 k.k.

Therese Schwartzestraat 98

DEN HAAG

€ 400.000 k.k.

Meloenstraat

Meloenstraat 68

DEN HAAG

€ 895.000 k.k.

Funda reviews

Röttgering Makelaar Den Haag

Wij zijn zeer tevreden met Makelaar Rottgering. Jerry is de enthousiaste makelaar die weet waar de klant op zit te wachten: direct informatie verstrekken aan de klant zodra er iets te melden is. De juiste adviezen met betrekking tot de markt en het correct inschatten van de mogelijkheden van de potentiele kopers. Wij zullen Rottgering zeker aanbevelen voor de verkoop van uw woning.

09-03-2022 — Dhr. Bert Treffers

9,4
Gemiddeld
Alle beoordelingen
Funda

Maak kennis met de makelaar in Den Haag en omgeving

Röttgering NVM Makelaars is een makelaarskantoor uit Den Haag met heel veel ervaring. Al bijna 50 jaar gedreven door passie en met optimale kennis van de woningmarkt staan wij graag voor u klaar.

Ons uitgangspunt is u oprecht en objectief van advies te dienen. Ook bij de vraag of een aankoop en/of verkoop verstandig en/of haalbaar is. En bij het antwoord op de vraag: eerst kopen of eerst verkopen?

Ons werkgebied omvat binnen Den Haag o.a. de wijken Benoordenhout, Bezuidenhout, Centrum, Stationskwartier, Laakkwartier, Archipel, Duinoord, Zeeheldenkwartier, Statenkwartier, Belgisch Park, Scheveningen, Bomenbuurt, Bloemenbuurt, Vruchtenbuurt, Kijkduin en Vogelwijk.

Maar ook binnen Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en daarbuiten is ons kantoor u goed van dienst. Of het nu een beknopt appartement betreft of een riante villa, ons team staat zes dagen per week – ook op zaterdag (op afspraak) – voor u klaar.

Lees verder

Kantoor