Info

Bent u van plan om samen met een makelaar uw huis te verkopen of een huis te kopen in Den Haag en omstreken?

Bekijk de 6 belangrijkste verkoopstappen
Naar aankoopbegeleiding

Neem contact op met Röttgering NVM Makelaars uit werkomgeving regio Haaglanden.

Foto

Ik zoek een woning

Volg ons op social media

Nieuw aanbod bij Röttgering Makelaars Den Haag

Burgemeester Patijnlaan

Burgemeester Patijnlaan 274

DEN HAAG

€ 289.000 k.k.

Lekstraat

Lekstraat 135

DEN HAAG

€ 625.000 k.k.

Nieuwe Uitleg

Nieuwe Uitleg 6 -A

DEN HAAG

€ 599.500 k.k.

Funda reviews

Röttgering Makelaar Den Haag

Een fijne samenwerking, duidelijke afspraken en een goed plan om de verkoop vlot te laten verlopen. Een prima resultaat in een korte tijd, allemaal tot volle tevredenheid. Ook zeker het team achter de makelaar is super vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door!

21-12-2020 — Dhr. F.M. Peters

9,1
Gemiddeld
Alle beoordelingen
Funda

Maak kennis met de makelaar in Den Haag en omgeving

Röttgering NVM Makelaars is een makelaarskantoor uit Den Haag met heel veel ervaring. Al bijna 50 jaar gedreven door passie en met optimale kennis van de woningmarkt staan wij graag voor u klaar.

Ons uitgangspunt is u oprecht en objectief van advies te dienen. Ook bij de vraag of een aankoop en/of verkoop verstandig en/of haalbaar is. En bij het antwoord op de vraag: eerst kopen of eerst verkopen?

Ons werkgebied omvat binnen Den Haag o.a. de wijken Benoordenhout, Bezuidenhout, Centrum, Stationskwartier, Laakkwartier, Archipel, Duinoord, Zeeheldenkwartier, Statenkwartier, Belgisch Park, Scheveningen, Bomenbuurt, Bloemenbuurt, Vruchtenbuurt, Kijkduin en Vogelwijk.

Maar ook binnen Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en daarbuiten is ons kantoor u goed van dienst. Of het nu een beknopt appartement betreft of een riante villa, ons team staat zes dagen per week – ook op zaterdag (op afspraak) – voor u klaar.

Lees verder

Kantoor