Info

Bent u van plan om samen met een makelaar uw huis te verkopen of een huis te kopen in Den Haag en omstreken?

Bekijk de 6 belangrijkste verkoopstappen
Naar aankoopbegeleiding

Neem contact op met Röttgering NVM Makelaars uit werkomgeving regio Haaglanden.

Foto

Ik zoek een woning

Volg ons op social media

Nieuw aanbod bij Röttgering Makelaars Den Haag

Prins Bernhardlaan

Prins Bernhardlaan 155

VOORBURG

€ 285.000 k.k.

Wassenaarseweg

Wassenaarseweg 333

DEN HAAG

€ 450.000 k.k.

Kikkerstraat

Kikkerstraat 19

DEN HAAG

€ 339.500 k.k.

Funda reviews

Röttgering Makelaar Den Haag

Zeer prettig contact gehad met Jerry. Ik heb aangegeven dat ik het vooral aan hem zou overlaten en dat is allemaal naar volle tevredenheid. Netjes in whapsapp op de hoogte gehouden en snel een passend bod. Top.

14-12-2021 — Dhr. Boone

9,4
Gemiddeld
Alle beoordelingen
Funda

Maak kennis met de makelaar in Den Haag en omgeving

Röttgering NVM Makelaars is een makelaarskantoor uit Den Haag met heel veel ervaring. Al bijna 50 jaar gedreven door passie en met optimale kennis van de woningmarkt staan wij graag voor u klaar.

Ons uitgangspunt is u oprecht en objectief van advies te dienen. Ook bij de vraag of een aankoop en/of verkoop verstandig en/of haalbaar is. En bij het antwoord op de vraag: eerst kopen of eerst verkopen?

Ons werkgebied omvat binnen Den Haag o.a. de wijken Benoordenhout, Bezuidenhout, Centrum, Stationskwartier, Laakkwartier, Archipel, Duinoord, Zeeheldenkwartier, Statenkwartier, Belgisch Park, Scheveningen, Bomenbuurt, Bloemenbuurt, Vruchtenbuurt, Kijkduin en Vogelwijk.

Maar ook binnen Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en daarbuiten is ons kantoor u goed van dienst. Of het nu een beknopt appartement betreft of een riante villa, ons team staat zes dagen per week – ook op zaterdag (op afspraak) – voor u klaar.

Lees verder

Kantoor