Info

Bent u van plan om uw huis te verkopen bij een makelaar in Den Haag?

Bekijk de 6 belangrijkste verkoopstappen

Of neem contact op met Röttgering NVM Makelaars uit Den Haag

Foto

Ik zoek een woning

Volg ons op social media

Nieuw aanbod bij Röttgering Makelaars Den Haag

Van Dorpstraat 26 -II

DEN HAAG

€ 1.550 p.m. ex.

Benoordenhoutseweg 62

DEN HAAG

€ 475.000 k.k.

Theo Mann-Bouwmeesterlaan 162

DEN HAAG

€ 49.500 k.k.

Funda reviews

Röttgering Makelaar Den Haag

Röttgering in de Breitnerlaan te Den Haag is een heel fijn makelaarskantoor. De makelaar Jerry Stassart en zijn medewerksters zijn heel aanspreekbaar en altijd te bereiken. Ze sluiten alles goed kort en zijn heel toegankelijk, vrolijk en reëel. De sfeer is er open en vriendelijk. Ook zakelijk zijn ze op de hoogte van de markt. Mijn Hofje kwam heel grappig in de woonrubriek te staan van het AD omdat ze het kantoor daarover benaderde. De marktwaarde van het huis is goed ingeschat. Er is goed en snel onderhandeld. Kortom ik ben tevreden en blij met dit frisse aardige en kundige makelaarsteam. Zij hebben hun werk heel goed gedaan en kansen goed ingeschat! Mvg, J. Schaaper

11-09-2019 — Een funda gebruiker

9,1
Gemiddeld
Alle beoordelingen
Funda

Maak kennis met de makelaar in Den Haag en omgeving

Röttgering NVM Makelaars is een makelaarskantoor uit Den Haag met heel veel ervaring. Opgericht in 1972 door Peter Röttgering. Gedreven door passie en met optimale kennis van de woningmarkt staan wij graag voor u klaar.

Ons uitgangspunt is u oprecht en objectief van advies te dienen. Ook bij de vraag of een aankoop en/of verkoop verstandig en/of haalbaar is. En bij het antwoord op de vraag: eerst kopen of eerst verkopen?

Ons werkgebied omvat binnen Den Haag o.a. de wijken Benoordenhout, Bezuidenhout, Centrum, Stationskwartier, Laakkwartier, Archipel, Duinoord, Zeeheldenkwartier, Statenkwartier, Belgisch Park, Scheveningen, Bomenbuurt, Vruchtenbuurt, Kijkduin en Vogelwijk.

Maar ook binnen Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en verderop kan ons kantoor u goed van dienst zijn. Of het nu een beknopt appartement betreft of een riante villa, ons team staat zes dagen per week – ook op zaterdag – voor u klaar.

Lees verder

Kantoor Röttgering