Over ons makelaarskantoor

Röttgering NVM Makelaars

Al meer dan 50 jaar actief in regio Den Haag

Röttgering NVM Makelaars

Al meer dan 50 jaar actief in regio Den Haag

U wilt in de regio Den Haag een huis kopen óf uw huis verkopen? Dat is een belangrijke stap waarbij veel komt kijken. Röttgering NVM Makelaars begeleidt u tijdens het hele proces. Al meer dan 50 jaar zijn we actief in en om Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg en Rijswijk. We kennen de wijken, de gemeenten en de actuele huizenmarkt. Daardoor weten we waar de kansen liggen voor u.

Uw belang centraal

U bepaalt hoe u ons inschakelt. Dat kan een deelopdracht zijn, maar u kunt ons ook inschakelen voor hele aankoop- of verkoopproces. We werken met enthousiasme en plezier. Zijn creatief in het bedenken van oplossingen. En we geven eerlijk en objectief advies. Ook over de vraag of uw koop- of verkoopplannen realistisch en haalbaar zijn. En of u eerst moet kopen óf toch eerst verkopen?

Uw belang staat bij ons centraal, en dus niet dat van de andere partij. We analyseren, adviseren, begeleiden en onderhandelen en ronden het proces op correcte manier af.

  • • Enthousiast
  • • Creatief
  • • Duidelijk
  • • Bekwaam
  • • Ontzorgend
Team

Actief in Den Haag en omgeving


We zijn actief in heel Den Haag. Zo kochten en verkochten we huizen in onder meer Benoordenhout, Bezuidenhout, Centrum, Stationskwartier, Laakkwartier, Archipel, Duinoord, Zeeheldenkwartier, Statenkwartier, Belgisch Park, Scheveningen, Bomenbuurt, Bloemenbuurt, Vruchtenbuurt, Kijkduin en Vogelwijk. Ook zijn we actief in en om Wassenaar, Leidschendam, Voorburg en Rijswijk.

Maak vrijblijvend kennis met ons


Heeft u koop- of verkoopplannen? Voor uw eerste huis óf omdat u groter of juist kleiner wilt gaan wonen? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Afspraak maken

Maak kennis met ons team

Card image

Jerry Stassart

Directeur

Na een korte periode bij Nationale Nederlanden te hebben gewerkt, ging ik in 2001 werken bij Jacobus Recourt Makelaars. Eerst als stagiair, daarna als assistent-makelaar. In 2004 maakte ik de overstap naar Röttgering Makelaars, in de functie van assistent makelaar. Sinds 2011 ben ik partner van het kantoor en in 2017 heb ik het kantoor overgenomen. Inmiddels ben ik vader van een dochter en een zoon, sta ik graag in de keuken én is er daarnaast nog tijd over, dan speel ik graag tennis of zit op de mountainbike.

Telefoon 06-53259371
E-mail stassart@rottgering.nl

Card image

Esther Offringa

Register Makelaar - Register Taxateur

Per toeval ben ik in de makelaardij beland. Al snel ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van het vastgoed. Het werd zowaar een passie. Dat is alweer 33 jaar geleden! Inmiddels ben ik een allround register makelaar en register taxateur met veel ervaring in ‘het Haagse’ en omgeving. Ik ben enthousiast en innovatief. Of het nu gaat om aankopen, verkopen of taxaties van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Voor particulieren, woningcorporaties en institutionele beleggers. Dit combineer ik met sociaal netwerken en genieten met vrienden. Ik houd van golfen, theater en uitgaan.

Telefoon 06-21255024
E-mail esther@rottgering.nl

Card image

Sarina Overduin

Office Manager

In 2014 ben ik in het notariaat begonnen als secretaresse. Daar groeide ik door tot zelfstandig dossierbehandelaar. Na 8 jaar werd het tijd voor iets anders. En nu zit ik aan de ‘andere’ kant van het dossier. Daar komt veel bij kijken. Het leuke is dat de kennis die ik hiervoor heb opgedaan goed van pas komt. Met als verschil dat ik nu veel meer rechtstreeks contact heb met onze opdrachtgevers. En inmiddels ben ik begonnen met de opleiding voor Assistent Makelaar. Na kantoor ga ik graag naar fitness en heb ik een leuke vriendenkring.

Telefoon 070-3245566
E-mail info@rottgering.nl

Card image

Leonie van Eijk

Ondersteuning van ons team

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding tot makelaar. Daarna deed ik ervaring op bij diverse kantoren, op kantoor én in de buitendienst. Ik werd moeder en begon voor mezelf. Inmiddels werk ik alweer een paar jaar bij Röttgering als oproepkracht. Het is altijd leuk om hier te zijn! En zo is het allemaal prima te combineren. Voor de ontspanning ben ik ook actief de softbalclub van SV Wassenaar.

Telefoon 070-3245566
E-mail info@rottgering.nl

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter in het formulier hieronder.