Huis erven

Een huis geërfd en dan?

Hoe jong of oud u ook bent, een naaste of dierbare verliezen kan hartverscheurend zijn. Naast het verdriet zijn er ook nog veel zaken te regelen. Heeft de overledene een koopwoning, dan wacht er voor u als erfgenaam of executeur nog een belangrijke taak: het verkopen van deze woning en het regelen van alles dat daarbij komt kijken.

Ontzorgen

Als u rouwt en verdriet hebt om het verlies, is het niet raar dat uw hoofd niet staat naar het verkopen van het huis uit een erfenis. Juist dan is het fijn dat er een makelaar is die u ontzorgt en de lead neemt in de verkoop.

Waar kunnen we u bij helpen?

U geeft aan wat u zelf wilt doen en waar u onze hulp bij wilt. We kunnen de pijn en het verdriet niet wegnemen, maar we kunnen wel vrijwel alles voor u regelen. Van af en toe langs het huis gaan en de post ophalen tot het huis laten ontruimen. Het enige dat we van uw nodig hebben is een handtekening en de sleutel van het huis.

Card image

Esther Offringa

Register Makelaar - Register Taxateur

Telefoon 06-21255024
E-mail esther@rottgering.nl

Gespecialiseerd

Onze NVM-makelaar Esther Offringa is gespecialiseerd en heeft veel ervaring in verkoop van woningen uit nalatenschappen. Zij begeleidt u als erfgenaam of executeur testamentair. Dat doet ze op professionele, betrokken en respectvolle wijze. Ze behartigt uw belangen zónder daarbij uw persoonlijke situatie en wensen uit het oog te verliezen.