Bouwkundige keuring geeft inzicht in de staat van het huis

Staat u op het punt een huis te kopen? Dan is een bouwkundige keuring een goed idee. U krijgt daarmee inzicht in de bouwkundige staat van het huis. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf. U regelt zo’n bouwkundig onderzoek via Röttgering Makelaars.

Uitgebreid bouwkundig rapport

Op basis van de bouwkundige keuring stelt de inspecteur een bouwkundig rapport op. Het is een heel uitgebreid rapport in begrijpelijke taal en met foto’s. Het rapport voldoet aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Bouwkundige rapporten van Perfectkeur worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen. U ontvangt het rapport geprint in fullcolour en digitaal per mail.

Door een ervaren inspecteur

Het bouwkundig onderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren inspecteur. De bouwkundigen zijn altijd in vaste dienst en werken in een klein rayon. Ze zijn dus bekend met specifieke plaatselijke omstandigheden of bouwstijlen. Een bouwkundige inspectie is onmisbaar!

Vraag hieronder een bouwkundige inspectie aan.