Uw huis verkopen in Den Haag of omgeving?

Ontdek hoe we u verder helpen.

Stap 1
Vrijblijvend advies

Laten we eerst kennismaken bij u thuis. We bekijken dan meteen uw woning. Op basis daarvan maken we een waarde-indicatie.
Nu weet u wat uw huis naar ons idee waard is. U krijgt deze waarde-indicatie doorgaans 3 werkdagen na het gesprek per mail. Zonder verdere verplichtingen; u bepaalt.

Uw woning verkopen in 6 simpele stappen - Stap 1

Stap 2
Woningopname & verkoopplan

Wilt u met ons verder? Bedankt voor het vertrouwen! We komen nu graag nog een keer bij u thuis. We beoordelen uw huis binnen én buiten. We adviseren u over verbeteringen en aanpassingen die zorgen voor betere verkoop. En we maken een plan met onze verkoopstrategie. Ons doel? Een zo goed mogelijk verkoopresultaat. Als u dat wilt, kunnen we u koppelen aan onze verkoopstyliste.

Uw woning verkopen in 6 simpele stappen - Stap 2

Stap 3
Volledige presentatie van uw woning

Het is natuurlijk heel belangrijk dat we uw huis zo goed en compleet mogelijk presenteren. Onze professionele fotograaf maakt een uitgebreide fotoserie, 360-graden foto’s én een woningvideo. Ook maken we een virtuele 3D-tour waarmee je als het ware door het huis kan wandelen. Op Funda.nl komt een digitale brochure die mensen kunnen downloaden. We presenteren uw woning niet alleen op Funda.nl en op onze website, maar ook op social media: Facebook, Instagram en YouTube. Zo bereiken we zoveel mogelijk mensen.

Uw woning verkopen in 6 simpele stappen - Stap 3

Stap 4
Bezichtigingen & biedingsproces

De eerste afspraken voor bezichtiging volgen nu snel. U hoort dit minimaal 24 uur van tevoren. In overleg kunnen we vaste tijdsblokken inplannen of een Open Huis houden. Zodat alle geïnteresseerden de kans hebben uw huis te bezichtigen. Na een bezichtiging krijgt u van ons de reactie van de geïnteresseerden door. En komt er een bieding? Dan bespreken we die uitgebreid. We adviseren u over hoe u het best reageert op een bieding.

Uw woning verkopen in 6 simpele stappen - Stap 4

Stap 5
Verkoop & afronding

Hebben we de juiste koper gevonden? Dan maken we een koopovereenkomst. Hierin staan de gemaakte afspraken en de koopsom. We nemen deze akte met u door. Is iedereen akkoord, dan ondertekenen u en de koper beiden de koopovereenkomst. Daarna gaat het document naar de notaris. Ondertussen houden we de data van eventuele voorbehouden goed in te gaten. We communiceren met u en de notaris.

Uw woning verkopen in 6 simpele stappen - Stap 5

Stap 6
Inspectie en Notaris

We gaan bijna samen naar de notaris. Maar eerst is er een inspectie van het huis. Hierbij zijn u en wij én de koper aanwezig. Belangrijk is dat alles nog voldoet aan het gestelde zoals ten tijde van het sluiten van de overeenkomst. Ook nemen u en de koper gezamenlijk de meterstanden op.

Bij de notaris wordt de leveringsakte doorgenomen. Uw huis is definitief verkocht nadat alle partijen de handtekening hebben gezet en de eigendomsoverdracht heeft plaatsgevonden.

Uw woning verkopen in 6 simpele stappen - Stap 6

Aftersales

Natuurlijk zijn we ook na de verkoop beschikbaar. Bijvoorbeeld als u toch nog vragen heeft.

Ook uw huis goed en snel verkopen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

U kunt ons (070 324 55 66), whatsappen (070 324 55 66) of mailen (info@rottgering.nl). Of vul het formulier hieronder in.