Onze diensten

U wilt een huis kopen of verkopen in Den Haag of omstreken? Vertrouw op onze makelaars. We kennen de markt, begrijpen wat voor u belangrijk is en regelen álles.

Al meer dan 50 jaar helpen we mensen in de regio Haaglanden. In Den Haag zelf én in en om Wassenaar, Leidschendam, Voorburg en Rijswijk. Een regio met vele fijne woonplekjes.

Uw huis verkopen

Heeft u besloten uw huis te verkopen? Daar komt nogal wat bij kijken. We helpen u van A tot Z. Van taxatie en verkoopplan tot bezichtigingen en verkoop.

Lees verder

Een huis kopen

U zoekt een huis in Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg of Rijswijk? We begeleiden u bij de aankoop. Van huizenadvies en juridisch advies tot aankoop.

Lees verder

Verhuur

Liever huren? We hebben jarenlange ervaring met (tijdelijke) verhuur van huizen in de vrije sector in Den Haag. Bijvoorbeeld aan expats.

Lees verder

Taxaties

Heeft u een huis gekocht? Dan kan het zijn dat de bank u vraagt om een gevalideerd taxatierapport. Andere situaties zijn een verbouwing van uw huis of een verandering in uw persoonlijke situatie. We helpen u graag met de taxatie van uw huis.

Lees verder

Hypotheekadvies

Welke hypotheekvorm past het best bij u? Krijg een helder advies van één van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs en maak uw keuze.

Lees verder

Expat service

Bent u zelf een expat óf zoekt u voor een collega een huis in de regio Den Haag? Vertrouw op onze expat service.

Lees verder

Gratis waardebepaling

Overweegt u om uw huis te verkopen? Dan is het fijn als u een indicatie hebt van de actuele waarde. Dat kan, met een waardebepaling van uw huis. Of het nu gaat om een appartement, een eengezinswoning, een luxe 2-onder-1-kap of een villa.

Lees verder

Woning erven

Hoe jong of oud u ook bent, een naaste of dierbare verliezen kan hartverscheurend zijn. Naast het verdriet zijn er ook nog veel zaken te regelen.

Lees verder

Meer weten over Röttgering Makelaars?

Leer ons kennen