Aankoopmakelaar

Aankoop of huurservices, geheel afgestemd op de wensen van expats en hun families.

Als u op zoek bent naar huisvesting voor uzelf of voor uw personeel in Nederland, dan is de expat service van Röttgering Makelaars precies wat u nodig heeft. Wij bieden een volledig op maat gemaakte verhuisservice die is afgestemd op de individuele behoeften.

Zelf uw ideale woning gevonden in Den Haag of omliggende gemeenten?  Schakel Röttgering in als aankoopmakelaar.

Voornemens te verhuizen naar Nederland en op zoek naar een betrouwbare makelaar die u helpt bij de zoektocht naar een (tijdelijke) nieuwe woning? Laat ons u verder helpen! Wij verzamelen de meest geschikte woningen, zowel uit eigen aanbod als van makelaars uit ons netwerk en begeleiden u door de administratieve stappen. Wij inspecteren de woning of het appartement en zorgen ervoor dat u zonder problemen of vragen achteraf kunt intrekken.

Verhuist een werknemer vanuit het buitenland naar Nederland om voor uw bedrijf te gaan werken en wilt u voor hem of haar tijdelijke huizing vinden, met of zonder zijn of haar gezin, dan kunnen wij voor hem of haar een geschikte woning vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie of wilt u hiervoor een gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566.

U kunt ook geheel vrijblijvend onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op.