Wilhelminastraat 25
2595 EM, The Hague

Wilhelminastraat 25

Asking price: € 350.000 k.k.

Icoon huisje
Upper house

Icoon huisje
91 m2

Icoon huisje
4 rooms

Description

In een rustige, groene straat in het gewilde Bezuidenhout gelegen 4 kamer topappartement met voorbalkon, zonnig achterbalkon (zuidwesten) over de volle breedte en ca. 91m² woonoppervlakte met twee goed formaat slaapkamers, en suite badkamer, riante woon-/eetkamer en suite en keuken met inbouwapparatuur.

Het appartement is uitstekend gelegen ten op zichte van tal van uitvalswegen zoals "De Utrechtse Baan", nabij het stadscentrum en pal om de hoek van de gezellige winkels van de Theresiastraat!

De handige 3D rondleiding van Matterport vindt u op Funda, voor de afmetingen verwijzen we u naar de plattegronden.

Indeling:
Gesloten portiek. Trap naar 2e etage. Entree appartement. Centrale hal voorzien van apart toilet met fonteintje, vaste kast met de elektrische installatie en de wasmachineaansluiting. Goed formaat slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en openslaande deuren naar voorbalkon met ochtendzon. Riante woon-/eetkamer en suite met suiteseparatie voorzien van glas in lood deuren, vaste kasten en vanuit de achterkamer deur naar zonnig achterbalkon (zuidwesten) over de volle breedte van het appartement. Via de hal naar keuken voorzien van vaste kast, kunststof aanrechtblad, deur naar achterbalkon en diverse apparatuur. Tot slot de hoofdslaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar achterbalkon en badkamer en suite voorzien van granietvloer, wastafel en inloopdouche. Er is een fietsenberging aanwezig achter het gebouw.

Algemeen:
Woonoppervlakte 90,8m²
Inhoud 284m³
Bouwjaar 1956
Blokverwarming
Huurboiler (€ 12,89 per maand via Eneco)
Eigen (fietsen) schuur achter het gebouw
Actieve vereniging van eigenaren € 238,17 per maand (exclusief voorschot stookkosten € 100,= per maand)
Asbest-/ouderdomsclausule van toepassing
Notariskeuze aan koper, echter binnen het werkgebied Haaglanden
Eigen grond
Oplevering in overleg

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat u een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt u hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details


Acceptance

Price € 350.000 k.k.
StatusUnder offer
AcceptanceIn consultation

Build

Apartment typeUpper house, Apartment
Bottom floor3
Build typeExisting build
Build year1956
Maintenance insideGood
Maintenance outsideGood

Surface and volume

Living surface91m2
Volume284m3

Layout

Rooms4
Bedrooms2
Number of floors1

Energy

Energy labelG
IsolationPartially double glass
Hot waterElectric water heater rental
HeatingBlock heating

Exterior areas

LocationOn a quiet road, In residential area
Balcony Yes (1)
ShedFreestanding stone

Location

Interested in this property?

Contact us to make an appointment.
Call 070 324 55 66, or use the form below.