Prins Bernhardlaan 155
2274 HX, VOORBURG

Prins Bernhardlaan 155

Asking price: € 285.000 k.k.

Icoon huisje
Upper house

Icoon huisje
70 m2

Icoon huisje
3 rooms

Description

Dit leuke 3 kamer appartement met berging in de onderbouw ligt op de 2e etage (3e woonlaag) en is intern geheel gerenoveerd: nieuwe groepenkast, bedrading, leidingwerk, diverse nieuwe radiatoren, gerenoveerde keuken, v.v. laminaat vloer en geheel geschilderd, dus écht zo te betrekken! En dat allemaal op een superleuke locatie!

Geniet van alle faciliteiten onder handbereik in het winkelcentrum “De Julianabaan”. Beleef het gemak van het ruime winkelaanbod en een diversiteit van (afhaal) restaurantjes, de sportschool, het zwembad of de sportvelden.
Je kan wandelen in het het Juliana-Bernhardpark. En dat alles binnen 250 meter! Ook loop je zo naar het gezellige oude centrum van Voorburg met de Zaterdagse markt en gezellige horeca. Zin in een dagje Scheveningen? Lijn 23 gaat er rechtstreeks naar toe.

Boven deze woning ligt een niet meegesplitste, thans nog onbevloerde "zolder". Het bijtrekken en in eigendom verkrijgen van deze kap behoort tot de mogelijkheden, overeen te stemmen met de VVE. De kosten zullen voor rekening koper komen.

De handige 3D rondleiding van Matterport vind je op Funda, voor de afmetingen verwijzen we naar de plattegronden.

INDELING:
Entree via gesloten portiek, berging in de onderbouw, trappenhuis naar 3e woonlaag.
Entree appartement, hal met meterkast (8 groepen met 2 ALS) en modern toilet met fontein, woon-/eetkamer met vrij uitzicht richting de Rozenboomlaan, keuken met gemoderniseerd blok v.v. 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en koelkast, voorbalkonnetje. Moderne ruime badkamer met douchecabine, wastafel en opstelplaats wasmachine en -droger, achterslaapkamer met schuifpui naar het achterbalkon (West) en luik naar zolder.

Bijzonderheden:
- eigen grond
- actieve VVE € 182,= per maand
- geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas
- fietsenberging
- asbestclausule gezien de bouwperiode

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vind je op Funda.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Details


Acceptance

Price € 285.000 k.k.
StatusAvailable
AcceptanceDirect

Build

Apartment typeUpper house, Apartment
Bottom floor3
Build typeExisting build
Build year1952
Maintenance insideGood to excellent
Maintenance outsideGood

Surface and volume

Living surface70m2
Volume231m3

Layout

Rooms3
Bedrooms1
Number of floors1

Energy

Energy labelE
IsolationDouble glass
Hot waterBoiler
HeatingBoiler
FurnaceRemeha Avanta (Combination boiler, Property)

Exterior areas

ShedBox

Location

Interested in this property?

Contact us to make an appointment.
Call 070 324 55 66, or use the form below.