Over ons

Röttgering NVM Makelaars

Thuis van Binnenhof tot Buitenwijk

Röttgering NVM Makelaars

Thuis van Binnenhof tot Buitenwijk

U wilt een huis kopen of uw woning verkopen. Of u heeft plannen daartoe, maar weet niet of die haalbaar zijn. En of het allemaal wel verstandig is.
U bepaalt wat onze opdracht wordt. Dat kan uiteenlopen van een deelopdracht tot en met full service begeleiding bij het hele aankoop- of verkoopproces.

Röttgering NVM Makelaars is een makelaarskantoor met heel veel ervaring. Al bijna 50 jaar gedreven door passie en met optimale kennis van de woningmarkt staan wij graag voor u klaar.

Ons uitgangspunt is u oprecht en objectief van advies te dienen. Ook bij de vraag of een aankoop en/of verkoop verstandig en/of haalbaar is. En bij het antwoord op de vraag: eerst kopen of eerst verkopen?

Röttgering Makelaars analyseert, adviseert, begeleidt, onderzoekt, onderhandelt op enthousiaste wijze èn rondt op correcte manier af.

Team

Werkgebied


Ons werkgebied omvat binnen Den Haag o.a. de wijken Benoordenhout, Bezuidenhout, Centrum, Stationskwartier, Laakkwartier, Archipel, Duinoord, Zeeheldenkwartier, Statenkwartier, Belgisch Park, Scheveningen, Bomenbuurt, Bloemenbuurt, Vruchtenbuurt, Kijkduin en Vogelwijk.

Maar ook binnen Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en daarbuiten kan ons kantoor u goed van dienst zijn. Of het nu een beknopt appartement betreft of een riante villa, ons team staat zes dagen per week – ook op zaterdag – voor u klaar.

Gratis gesprek


Dus heeft u koop- of verkoopplannen? Voor uw eerste huis of omdat u van klein naar groter wilt of juist van groot naar kleiner?

U bent uitgenodigd voor een geheel vrijblijvend gesprek om uw plannen door te nemen.

Afspraak maken

Maak kennis met ons team

Card image

Jerry Stassart

Directeur

Na een korte periode bij Nationale Nederlanden te hebben gewerkt in 2001 terecht gekomen bij Jacobus Recourt Makelaars als stagiair. Hier ben ik naderhand in dienst gekomen als assistent makelaar. In 2004 de overstap gemaakt naar Röttgering Makelaars in de functie van assistent makelaar. Sinds 2011 ben ik partner van het kantoor en in 2017 heb ik het kantoor overgenomen. In mijn vrije tijd speel ik graag tennis of zit ik op de mountainbike.

Telefoon 06-53259371
E-mail stassart@rottgering.nl

Card image

Esther Offringa

Register Makelaar - Register Taxateur

Per toeval ben ik in de makelaardij beland. Al snel ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van het vastgoed en werd het zowaar een passie. Dat is alweer 30 jaar geleden! Door de 12 jaar ervaring in "het Haagsche" en 17 jaar vanuit Voorburg in de regio Haaglanden, ben ik inmiddels een allround enthousiaste en innovatieve makelaar - taxateur. Aan-/verkoop en taxaties van bestaande en nieuwbouw, particulier, woningcorporaties en institutionele beleggers, alles is de revue gepasseerd. En dit alles combineer ik met (sociaal) netwerken en genieten met vrienden van bijvoorbeeld golfen, theater en uitgaan.

Telefoon 06-21255024
E-mail esther@rottgering.nl

Card image

Sarina Overduin

Office Manager

In 2014 ben ik in het notariaat begonnen als secretaresse en ben doorgegroeid tot zelfstandig dossierbehandelaar; na 8 jaar werd het tijd voor wat anders en zit ik aan de "andere" kant van het dossier. Daar komt meer bij kijken dan ik had verwacht! Het leuke is dat mijn opgedane kennis hier goed van pas komt en heb ik veel meer rechtstreeks contact met onze opdrachtgevers. En met ons team heb ik het erg naar mijn zin. Na kantoor ga ik graag naar fitness en heb ik een leuke vriendenkring.

Telefoon 070-3245566
E-mail info@rottgering.nl

Card image

Leonie van Eijk

Ondersteuning van ons team

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding tot makelaar en heb mijn ervaring zowel binnen als buiten bij diverse kantoren opgedaan. Inmiddels moeder geworden, voor mezelf begonnen en alweer een paar jaar bij Röttgering werkzaam als oproepkracht, altijd leuk om hier weer te zijn! En zo is het allemaal prima te combineren. Voor de ontspanning ben ik ook nog actief de softbalclub van SV Wassenaar.

Telefoon 070-3245566
E-mail info@rottgering.nl

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter in het formulier hieronder.