UW WONING VERKOPEN IN 6 STAPPEN

STAPPENPLAN VERKOOP

Woning verkopen?
Lees hieronder hoe wij u verder kunnen helpen

Stap 1
Vrijblijvend advies

Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende waardeindicatie.
In dit gesprek stellen wij ons aan u voor en nemen uw woning nauwkeurig op. De op maat gemaakte offerte met de waardeindicatie ontvangt u doorgaans binnen drie werkdagen per email.

Uw woning verkopen in 6 simpele stappen - Stap 1

Stap 2
Woningopname & verkoopplan

Wij beoordelen uw woning in- en extern en geven advies ter verbetering c.q. aanpassing. Aan de hand van ons uitgebreide verkoopplan stellen wij de juiste verkoopstrategie vast om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Zie tevens onze tips voor een optimale presentatie. Desgewenst kunt u contact opnemen met onze verkoopstyliste.

Uw woning verkopen in 6 simpele stappen - Stap 2

Stap 3
Volledige presentatie van uw woning

Het is van ultiem belang om de woning zo goed en uitgebreid mogelijk te presenteren.
Wij werken met een professionele fotograaf die een uitgebreide fotoserie, diverse 360 graden foto’s en een woningvideo kan maken.

Er wordt een glossy full colour brochure opgemaakt. Deze is ook digitaal beschikbaar en kan direct van Funda worden gedownload.

Op diverse platforms zoals Funda, www.rottgering.nl, intranet, Social Media, Facebook, Google plus en Youtube zullen wij uw woning presenteren. Dit om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken!

Uw woning verkopen in 6 simpele stappen - Stap 3

Stap 4
Bezichtigingen & biedingsproces

Nadat uw woning gepubliceerd is, zullen de eerste afspraken voor bezichtigingen snel volgen. U wordt hierover minimaal 24 uur van tevoren geïnformeerd.
In overleg met u kunnen we ook vaste tijdsblokken inplannen of bijvoorbeeld een Open Huis houden, om zo alle geïnteresseerden de kans te geven uw woning te bezoeken.
Na bezichtigingen krijgt u uiteraard feedback telefonisch, per email, sms of app.
Biedingen die volgen, zullen wij uitgebreid met u bespreken en hierbij de passende biedingenstrategie adviseren.

Uw woning verkopen in 6 simpele stappen - Stap 4

Stap 5
Verkoop & afronding

Nadat we de juiste koper(s) met de best mogelijke condities hebben gevonden leggen wij alle gemaakte afspraken en uiteraard de koopsom vast in een koopovereenkomst. Deze akte nemen wij met u door en lichten wij, waar nodig, toe.
Als alle partijen akkoord zijn met de concept koopovereenkomst zal de koopovereenkomst door partijen worden ondertekend en naar de notaris worden gezonden.
Data van eventuele voorbehouden houden wij nauwlettend in de gaten en communiceren wij met u en de notaris.

Uw woning verkopen in 6 simpele stappen - Stap 5

Stap 6
Inspectie en Notaris

Voordat wij samen met u naar de notaris gaan, zal er een inspectie van de woning plaatsvinden om te constateren dat alles nog voldoet aan het gestelde zoals ten tijde van het sluiten van de overeenkomst. Tevens nemen partijen gezamenlijk de meterstanden op. Bij de notaris wordt de leveringsakte doorgenomen en nadat alle partijen de handtekening hebben gezet heeft de eigendomsoverdracht plaatsgevonden en is uw huis definitief verkocht.

Uw woning verkopen in 6 simpele stappen - Stap 6

Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking en lichten het stappenplan graag toe!

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter in het formulier hieronder.