Woning erven

Een huis geërfd en dan?

Hoe jong of oud u ook bent, een naaste of dierbare verliezen kan hartverscheurend zijn. Naast het verdriet zijn er ook nog veel zaken te regelen. Heeft de overledene een koopwoning, dan wacht er voor u als erfgenaam of executeur testamentair nog een belangrijke taak: het verkopen van deze woning en het regelen van alles dat daarbij komt kijken.

Ontzorgen

Het is niet raar dat uw hoofd niet staat naar het verkopen van het huis uit een erfenis. U bent in rouw en hebt verdriet om het verlies. Juist dan is ontzorging fijn en het vertrouwen dat uw makelaar de lead neemt in de verkoop van het door u geërfde huis.

Wilt u deels of totaal ontzorgd worden? U geeft aan waar wij u mee ondersteunen. Hoewel we de pijn en het verdriet niet kunnen wegnemen, kunnen wij (bijna) alles voor u regelen; van af en toe langs het huis gaan en de post halen tot het huis laten ontruimen. Het enige dat wij van u nodig hebben is een handtekening en de sleutel van het huis.

Card image

Esther Offringa

Register Makelaar - Register Taxateur

Telefoon 06-21255024
E-mail esther@rottgering.nl

Gespecialiseerd

Onze NVM makelaar Esther Offringa is gespecialiseerd en heeft zeer veel ervaring in verkoop van woningen uit nalatenschappen. Zij begeleidt u als erfgenaam of executeur testamentair op een professionele betrokken en respectvolle wijze. Uw belangen worden behartigd zónder daarbij uw persoonlijke situatie en wensen uit het oog te verliezen.