Stevinstraat 93
2587 EC, Den Haag

Stevinstraat 93

VERKOCHT

Icoon huisje
Herenhuis

Icoon huisje
234 m2

Icoon huisje
8 kamers

Omschrijving

Riant familiehuis van ca. 234m², gelegen op eigen grond, op vijf minuten lopen van het strand en de Scheveningse boulevard!

Gelegen aan de rand van het Belgisch Park, vlakbij de winkels en de wekelijkse markt van de Stevinstraat. Het openbaar vervoer (tram en bus) stopt om de hoek. Diverse parken rondom (Westbroekpark en Van Stolkpark), dicht bij scholen en met uitzicht over de tennisbanen van De Metselaers.

Met maar liefst zes slaapkamers, een grote ‘mancave’ en een schitterende zonnige tuin op het zuidoosten is dit het ideale huis voor liefhebbers van ruimte, strand en groen.

In 2017 is het huis in- en extern grondig gerenoveerd en derhalve direct te betrekken!

Indeling:
Voortuin met heg en ruimte voor fietsen. Entree. Ruime vestibule met de originele granitovloer, originele wandtegels, originele glaspartij en garderobe. Ruime hal en gang, voorzien van een schitterende originele granitovloer. De lange gang geeft toegang tot de keuken, woonkamer, eetkamer, een modern toilet met fontein en een ruime kelderkast. Vanuit de kelderkast voert een trap naar de mancave/kelder van ca. 55 m², grotendeels op stahoogte, voorzien van verwarming, verlichting en deels daglicht. Deze ruimte kan gebruikt worden als werk-, sport- of hobbyruimte, of bijvoorbeeld als speelparadijs voor kinderen. Daarnaast bevindt zich in de kelder nog een aparte kamer, die nu dienst doet als bergruimte.

Riante en lichte woon-/eetkamer en suite met eiken visgraatparketvloer, charmante erker, schuifseparatie, schouw, twee vaste kasten en openslaande deuren naar de zonnige achtertuin op het zuidoosten van bijna 10m diep. De tuin is voorzien van ingebouwde hardhouten tuinbank en pergola en een patio van Portugese tegels.

Moderne keuken met ingebouwde grote keukenkast en originele granitovloer, voorzien van hardstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, 5 pits gasfornuis met oven, afzuigkap en losse Amerikaanse koel-/vrieskast. Bijkeuken met toegang tot de bij het woonhuis getrokken voormalige schuur, met opstelplaats van de wasmachine/droger en CV ketel.

1e etage:
Overloop met ingebouwde kast en modern toilet. Voorzijkamer. Ruime voorkamer met erker en ingebouwde kastenwand. Achterkamer met vaste spiegelkastenwand, marmeren schouw, marmeren vensterbanken en dubbele deuren naar het zonnige balkon over de volle breedte met vrij uitzicht. Moderne badkamer met ligbad (whirlpool), inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en mechanische ventilatie.

De eerste etage is, net als de begane grond, voorzien van een schitterende eiken visgraatparketvloer.

2e etage:
Overloop met daklicht. Voorzijkamer met vaste kast en ingebouwde hoogslaper. Ruime voorslaapkamer met dakkapel en vaste kastenwand. Ruime achterslaapkamer met dakkapel en schitterend vrij uitzicht. Tweede badkamer, met inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator, mechanische ventilatie en een derde toilet. De overloop geeft via een Vlizo-trap toegang tot een vliering over de breedte van het huis.

Algemeen:
Woonoppervlakte 234,4 m²
Inhoud 792,4 m³
Bouwjaar 1925
2 Badkamers
3 Toiletten
12 groepen elektra en aardlekschakelaar
CV ketel, Remeha Calenta (installatie November 2023)
Ouderdoms-/asbestclausule worden in de NVM koopakte opgenomen
Notariskeuze voorbehouden aan koper, voor zover binnen gebied Haaglanden
Beschermd stadsgezicht
Eigen grond
Oplevering in overleg

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat u een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt u hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.











-

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 1.045.000 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisHerenhuis, Tussenwoning
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1925
Onderhoud binnenGoed tot uitstekend
Onderhoud buitenGoed
BijzonderhedenBeschermd stads of dorpsgezicht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte234m2
Perceeloppervlakte155m2
Inhoud792m3

Indeling

Aantal kamers8
Aantal slaapkamers6
Aantal verdiepingen5
VoorzieningenTV-Kabel, Buitenzonwering

Energie

EnergielabelC
IsolatieDakisolatie, Dubbel glas
Warm waterC.V.-ketel
VerwarmingC.V.-ketel
KetelRemeha Calenta (2023, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

LiggingIn woonwijk
Balkon Ja (1)
TuinAchtertuin, Voortuin
Achtertuin62m2, 670x922cm
SchuurVrijstaand steen

Locatie