Laan van Clingendael 141
2597 CC, Den Haag

Laan van Clingendael 141

VERKOCHT

Icoon huisje
Portiekflat

Icoon huisje
115 m2

Icoon huisje
4 kamers

Omschrijving

Goed onderhouden sfeervol 4 (voormalig 5) kamer appartement gelegen op de 2e etage (3e woonlaag) aan de brede en groene Laan van Clingendael, in het rustige gedeelte van het Benoordenhout, 30 meter van de ingang van Clingendael bos. Er is een achter- en zonnig voorbalkon, een berging in de onderbouw én een flinke bergkamer in de kapverdieping.

Het park “Clingendael” met de Japanse Tuin en het Haagse bos liggen werkelijk om de hoek. Goede voorzieningen zoals een supermarkt (De Spar) aan de Breitnerlaan zijn vlakbij en de gezellige winkels en terrasjes aan de Van Hoytemastraat liggen even verderop. De uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken en met het o.v. op loopafstand (halte Benoordenhoutseweg) bent u binnen 10 minuten op Centraal Station. In het Benoordenhout bevindt zich een groot aantal sportverenigingen waaronder tennis, hockey, voetbal, cricket en golf. Ook het bruisende centrum van De Haag ligt in de zeer nabije omgeving en Scheveningen is maar 15 minuten fietsen. De combinatie van deze factoren maakt het Benoordenhout een van de meest gewilde woonwijken van Den Haag.

De handige 3D rondleiding van Matterport vindt u op Funda, voor de afmetingen verwijzen we u naar de plattegronden.

INDELING:

Via een paar treden bereikt u het afgesloten portiek met trappenhuis en lift.

2e etage:
ruime U-vormige hal welke toegang geeft aan alle vertrekken, lichte woonkamer met ingebouwde boekenkast, gas open haard en door de erker heeft u een leuk uitzicht over de Laan met de prachtige bomen; toegang naar het voorbalkon met de middag/avondzon waar u tot laat op de dag kunt genieten van de zon (zuidwest).
Vanuit de woonkamer is er een glazen schuifseparatie naar de eetkamer aan de achterzijde met het 2e balkon met de ochtendzon.

De nette gemoderniseerde keuken heeft een natuurstenen topblad en v.v. diverse inbouwapparatuur; vanuit hier heeft u tevens toegang naar achterbalkon. Aan de voorzijde is een slaapkamer van goed formaat (voorheen 2 kamers) met vaste kast en toegang naar voorbalkon, de ruime achterslaapkamer heeft een vaste kastenwand; moderne badkamer met wastafelmeubel, ligbad (jacuzzi) en toilet. In het voormalige toilet is thans de opstelplaats voor wasmachine en -droger gecreëerd.

Het appartement is in de hal en woonkamer v.v. een fraaie houten vloer.

Door de grote bergkamer van ruim 4 x 4 in de kap én een in de berging in de onderbouw (bijv. fietsen/ scooter) heeft u veel extra bergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
- Eigen grond
- Actieve Vereniging van Eigenaars € 280,= per maand
- Voorschot stookkosten thans € 100,= per maand (blokverwarming met warmtemeters)
- VVE heeft recent een verduurzamingscommissie samengesteld
- Keukenstandleiding vernieuwd
- Geheel v.v. aluminium kozijnen met dubbel glas
- Energielabel C
- Rijksbeschermd stadsgezicht
- Parkeren middels een parkeervergunning.
- Ouderdoms-/asbestclausule worden gezien het bouwjaar in NVM koopakte opgenomen
- Niet bewoningsclausule van toepassing (woning is verhuurd geweest)
- Oplevering kan snel


De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat u een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt u hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 549.000 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementPortiekflat, Appartement
Woonlaag3
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1957
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed
BijzonderhedenBeschermd stads of dorpsgezicht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte115m2
Inhoud379m3

Indeling

Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen1
VoorzieningenLift

Energie

EnergielabelC
IsolatieDubbel glas
VerwarmingBlokverwarming

Buitenruimte

Balkon Ja (1)
SchuurBox

Locatie