Prins Willem-Alexanderweg 317
2595 BV, Den Haag

Prins Willem-Alexanderweg 317

VERKOCHT

Icoon huisje
Portiekflat

Icoon huisje
118 m2

Icoon huisje
3 kamers

Omschrijving

Zeer royaal (ca. 118 m²) en licht DRIE KAMER APPARTEMENT (twee slaapkamers) op de 19e verdieping met geweldig uitzicht, royaal zonnig balkon op het zuidwesten, een berging én een eigen parkeerplaats, gelegen in La Fenêtre, centraler kunt u niet wonen!

Midden in het hart van Den Haag ligt, op een steenworp afstand van het Centraal Station, de woontoren La Fenêtre. Het gebouw is bijzonder goed gesitueerd, er is een diversiteit aan winkels, theaters en horeca in de binnenstad (op loopafstand), terwijl de uitvalswegen en het openbaar vervoer (Centraal Station) naast de deur te vinden zijn.

In het complex is er in de ochtend een "service officer" aanwezig.

De woning wordt aangeboden met een privé parkeerplaats (eigen appartementsrecht) in de onder het complex gelegen afsluitbare parkeergarage. De garage is eenvoudig toegankelijk via een app op uw telefoon.

De handige 3D rondleiding van Matterport vindt u op Funda, voor de afmetingen verwijzen we u naar de plattegronden.

Indeling:
Afgesloten entree via hal met trappenhuis en liften. 19e etage: entree, hal, modern (vrijdragend) toilet met fontein, royale woon-/eetkamer met open keuken v.v. modern blok en diverse inbouwapparatuur, ruim en zonnig balkon over de volle breedte (ca. 7x1.9) met fantastisch uitzicht over Den Haag in de richting Hoek van Holland. Er zijn 2 slaapkamers (waarvan vanuit 1 slaapkamer toegang tot de woonkamer middels schuifdeur) beide met een fraai uitzicht richting de kust en Wassenaar. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, 2 wastafels, een separate douche en een 2e toilet. Er is een inpandige berging met wasmachine, droger en aansluiting stadsverwarming. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 2005
- aluminium kozijnen v.v. dubbele beglazing
- energielabel B
- actieve VVE thans € 349,44 per maand (woning + berging)
- alsmede € 35,97 per maand voor de parkeerplaats
- er komt mogelijk een eigen bijdrage voor de vervanging van de hoofdunits van de airconditioning.
- niet bewoningsclausule (woning komt uit de verhuur)
- verkoopvoorwaarden Vesteda
- projectnotaris Drost en Juten Netwerk Notarissen
- oplevering per direct
- eeuwigdurend afgekochte erfpachtcanon

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat u een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt u hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 525.000 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementPortiekflat, Appartement
Woonlaag19
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar2005
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte118m2
Inhoud374m3

Indeling

Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen1
VoorzieningenMechanische ventilatie, TV-Kabel, Lift, Airconditioning

Energie

EnergielabelB
IsolatieDubbel glas, Volledig geisoleerd
Warm waterStadsverwarming
VerwarmingStadsverwarming

Buitenruimte

LiggingIn centrum, Vrij uitzicht
Balkon Ja (1)
SchuurBox

Garage

Soort garageParkeerplaats

Locatie