Traviatastraat 124
2555 VJ, Den Haag

Traviatastraat 124

VERKOCHT

Icoon huisje
Bovenwoning

Icoon huisje
50 m2

Icoon huisje
2 kamers

Omschrijving

Op de 5e etage (top) gelegen leuk en zeer licht 2 kamer appartement (ca. 50 m2) met 2 geweldige terrassen en een weids uitzicht over de groene wijk Bohemen. In de onderbouw is er een eigen fietsenberging en parkeren kan op het gemeenschappelijke parkeerterrein achter het gebouw.

Let op, er is een lift tot aan de 4e etage en met de trap naar de 5e etage bereik je het appartement.

Het winkelcentrum De Savornin Lohmanplein, het openbaar vervoer, Park Meer en Bos en de Bosjes van Pex liggen “om de hoek”, binnen 10 minuten fiets je naar het strand van Kijkduin met diverse winkels en gezellige restaurants.

De handige 3D rondleiding van Matterport vindt u op Funda, voor de afmetingen verwijzen we u naar de plattegronden.

INDELING:

Entree via gesloten portiek met brievenbussen-/bellentableau, lift naar de 4e etage, trap naar de 5e etage via het trappenhuis.

Entree van het appartement, gang met diepe kast alwaar boiler en meterkast, modern vrijdragend toilet met fonteintje, lichte woon-/eetkamer met toegang naar voorbalkon (ca. 14 m2) en achterterras (ca. 31 m2), semi open keuken met net blok in hoekopstelling v.v. koelkast, combi-magnetron, inductie kookplaat met recirculatiekap, vaatwasser en een Quooker. Vanuit de slaapkamer heb je een doorloop naar de moderne badkamer met vloerverwarming, een inloopdouche, een wastafelmeubel en de opstelplaats voor wasmachine.

Het appartement is v.v. kunststof en houten kozijnen met dubbel glas en screens.

Er is een eigen berging op de begane grond en een gemeenschappelijke parkeerterrein achter het gebouw (er is geen eigen plaats).

BIJZONDERHEDEN:

- erfpacht tot 31-12-2032, huidige canon € 52,64 per jaar, de heruitgifte is door verkopers aangevraagd
- actieve VVE, bijdrage thans € 116,= per maand
- voorschot stoken € 65,= per maand
- geheel v.v. dubbel glas met screens
- niet bewonings-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing
- derhalve geen vragenlijst aanwezig
- oplevering kan snel

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat u een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt u hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 245.000 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementBovenwoning, Appartement
Woonlaag5
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1966
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte50m2
Inhoud165m3

Indeling

Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal verdiepingen1

Energie

EnergielabelF
IsolatieDubbel glas
Warm waterElektrische boiler eigendom
VerwarmingBlokverwarming

Buitenruimte

LiggingAan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Balkon Ja (1)
SchuurBox

Locatie