Pomonalaan 8
2564 XX, Den Haag

Pomonalaan 8

VERKOCHT

Icoon huisje
Bovenwoning

Icoon huisje
166 m2

Icoon huisje
6 kamers

Omschrijving

In de geliefde Vruchtenbuurt royaal en licht zes kamer dubbelbovenhuis van ca. 166 m2 met 4 slaapkamers, deels nog originele details zoals de suite separatie met glas in lood deuren en de paneeldeuren, een heerlijk zonnig achterbalkon over de volle breedte op het zuidwesten én een eigen fietsenberging achter het complex.

Gelegen nabij de winkels in de Vlierboomstraat, Appelstraat en winkelcentrum De Savornin Lohmanplein, Randstadrail lijn 3, The International School of The Hague en diverse sportfaciliteiten. Op nog geen 10 fietsminuten van het strand, de zee en de duinen. Met het openbaar vervoer (tram 3) of op de fiets ben je snel midden in het centrum van Den Haag.

De handige 3D rondleiding van Matterport vindt u op funda, voor de afmetingen verwijzen we u naar de plattegronden.

INDELING:

Entree via open portiek, 1e etage: entree van het appartement, meterkast, trap naar 2e etage, gang, royale kamer ensuite van ruim 4 meter breed met open haard (kan met gas en hout worden gestookt), schuifseparatie (v.v. glas in lood) en 4 vaste kasten; de eetkamer heeft fraaie kunststof harmonica pui aan de achterzijde, waardoor je het, over de volle breedte én goed op de zon gelegen balkon, eenvoudig bij de kamer betrekt. Er is een eenvoudig nette keuken met opstelplaats c.v.-ketel. Toilet met vrijdragend reservoir.
Er zijn 2 ruime slaapkamers, waarvan de achterkamer (met kastenwand én vaste kast) toegang geeft tot de wasruimte met wastafel en opstelplaats wasmachine en -droger. De badkamer heeft een ligbad met douchegelegenheid en een vaste wastafel.

Vanuit de gang is er een vaste trap naar de 3e etage. Hier zijn twee royale voorslaapkamers gelegen, beide met dakkapel en 1 met een extra diepe bergkast.

Achter het complex ligt een eigen fietsenberging.

De VVE wordt momenteel geactiveerd, het onderhoud wordt al jaren onderling geregeld, hier is een overzicht van. KvK is aangevraagd. De VVE bijdrage wordt in overleg met de nieuwe eigenaar vastgesteld.

Bijzonderheden:
- Voorzijde v.v. aluminium kozijnen met enkel glas
- Achterzijde kunststof kozijnen met dubbel glas
- Centrale verwarming middels een Vaillant ketel (van voor 2003)
- Asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen gezien de bouwperiode
- Grondwaarde bedraagt € 33.000,=, huidige canon 4% € 660,= per half jaar excl. € 16,- beheerskosten
- De eerstvolgende canonherziening vindt plaats op 1-7-2028 (renteherziening om de 5 jaar)

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 495.000 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementBovenwoning, Appartement
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1933
Onderhoud binnenRedelijk tot goed
Onderhoud buitenGoed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte166m2
Inhoud641m3

Indeling

Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2

Energie

EnergielabelE
IsolatieGedeeltelijk dubbel glas
Warm waterGeiser eigendom
VerwarmingC.V.-ketel
KetelVaillant (Eigendom)

Buitenruimte

LiggingAan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Balkon Ja (1)
SchuurVrijstaand steen

Locatie