Appelgaarde 303
2272 TH, VOORBURG

Appelgaarde 303

Vraagprijs: € 550.000 k.k.

Icoon huisje
Eengezinswoning

Icoon huisje
136 m2

Icoon huisje
6 kamers

Omschrijving

Ruime tussen eengezinswoning met voor- en achtertuin, 4 slaapkamers én een berging aan de voorzijde.

Zeer centraal gelegen in de gewilde, kindvriendelijke en groene wijk “Essesteijn”, met een aantrekkelijke en rustige woonomgeving, nabij de uitvalswegen, NS station Mariahoeve, de randstadrail, tram 2 en 6, diverse scholen en het Zijdepark. De Westfield Mall of the Netherlands ligt "om de hoek" voor de dagelijkse boodschappen, een diversiteit aan horeca, de bioscoop of een dagje gezellig shoppen.

INDELING:

Voortuin met toegang naar berging, entree van de woning, halletje met garderobe en modern toilet v.v. fontein, toegang naar lichte woonkeuken v.v. gemoderniseerd blok (2016) met 1,5 spoelbak, kookplaat, recirculatiekap, oven, vaatwasser en koelkast. Door de open verbinding naar de vide op de eerste etage met een Velux dakraam is er een fraai ruimtelijk effect. Aan achtertuinzijde is de ruime woonkamer gelegen, met toegang naar ca. 8 meter diepe achtertuin op het zuidoosten met achteruitgang.

1e verdieping: royale vide die bijvoorbeeld te gebruiken is als werk-/speelruimte, gang met vaste kasten, nette moderne badkamer v.v. inloopdouche, vaste wastafel en 2e toilet, 2 achterslaapkamers;

2e etage: overloop v.v. vaste kast met opstelplaats c.v.-ketel (ca. 2017), opstelplaats voor wasmachine, veel bergruimte en een lichtkoepel, 2 ruime slaapkamers. De ruimte op de overloop biedt de mogelijkheid voor het maken van een 2e badkamer.

Deze woning komt uit de verhuur. De badkamer en keuken zijn geplaatst in 2016, de c.v.-ketel in 2017.

De handige 3D rondleiding van Matterport vindt u op Funda, voor de afmetingen verwijzen we u naar de plattegronden.

Bijzonderheden:

• Ca. 138 m2 eigen grond
• Schilderwerk buitenzijde 2021
• V.v. dubbel glas
• Projectnotaris Drost Juten te Den Haag
• Woning wordt geleverd zoals getoond tijdens bezichtigingen.
• Verkoopvoorwaarden Vesteda
• Niet bewonings-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing
• oplevering per direct

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat u een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt u hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 550.000 k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
AanvaardingDirect

Bouw

Soort woonhuisEengezinswoning, Tussenwoning
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1974
Onderhoud binnenRedelijk tot goed
Onderhoud buitenGoed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte136m2
Perceeloppervlakte138m2
Inhoud496m3

Indeling

Aantal kamers6
Aantal verdiepingen3

Energie

EnergielabelC
IsolatieDubbel glas
Warm waterC.V.-ketel
VerwarmingC.V.-ketel

Buitenruimte

LiggingIn woonwijk
TuinAchtertuin, Voortuin
Achtertuin40m2, 500x800cm
SchuurAangebouwd steen

Locatie

Interesse in deze woning?

Neem contact op voor het maken van een afspraak.
Bel 070 324 55 66, of maak gebruik van onderstaand formulier.