Populierendreef 217
2272 RE, VOORBURG

Populierendreef 217

VERKOCHT

Icoon huisje
Portiekflat

Icoon huisje
58 m2

Icoon huisje
2 kamers

Omschrijving

Wat een gewéldig uitzicht over Voorburg richting Rotterdam heeft dit leuke 2 kamer appartement, gelegen op de 14e etage! Met een heerlijk ruim en zonnig balkon op het zuid - zuidoosten kan je niet wachten tot het zomer wordt! Maar ook in de rest van het jaar blijf je kijken naar deze sky-line.

Zeer centraal gelegen in de gewilde en groene wijk “Essesteijn”, met een aantrekkelijke en rustige woonomgeving. Door de nabijheid van de uitvalswegen (N14, N44, A4, A12), NS station Mariahoeve, de Randstadrail, tram 2 en 6 ben je zó in het centrum van Den Haag, maar ook snel in Rotterdam, Leiden of Amsterdam. De Westfield Mall of the Netherlands ligt "om de hoek" voor de dagelijkse boodschappen, een diversiteit aan horeca, de bioscoop of een dagje gezellig shoppen.

INDELING:
Fraai en afgesloten entree met 2 liften en de huismeestersruimte (in de ochtend aanwezig).
14e etage: gemeenschappelijke hal, entree van het appartement: gang met meterkast, ruime inpandige berging, lichte woon-/eetkamer met toegang naar het balkon over de volle breedte, de moderne open keuken (2022) is v.v. een keramische kookplaat, recirculatiekap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Via de woonkamer en badkamer bereik je de ruime slaapkamer. De keurige wit betegelde badkamer heeft een douche, wastafel, opstelplaats wasmachine en toilet. Het appartement is met uitzondering van de badkamer geheel v.v. een moderne laminaat vloer.

In de onderbouw is er een eigen berging en ook een centrale fietsenberging alsmede een voor bewoners vrij toegankelijk parkeerdek.

De handige 3D rondleiding van Matterport vind je op Funda, voor de afmetingen verwijzen we naar de plattegronden.

Bijzonderheden:
- eigen grond
- actieve VVE thans € 173,78 per maand (woning + berging)
- voorschot stoken thans € 110,= per maand (verkoper krijgt altijd terug, door de zonnige ligging is het nooit echt koud)
- v.v. dubbel glas
- asbest- en ouderdomsclausule van toepassing
- oplevering kan per direct
- meubels zijn ter overname
- parkeren op gemeenschappelijk VVE terrein naast het complex.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vind je op Funda.

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat je een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvang je hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 265.000 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingDirect

Bouw

Soort appartementPortiekflat, Appartement
Woonlaag14
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1974
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte58m2
Inhoud187m3

Indeling

Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal verdiepingen1
VoorzieningenLift

Energie

EnergielabelE
IsolatieDubbel glas
Warm waterCentrale voorziening
VerwarmingBlokverwarming

Buitenruimte

LiggingIn woonwijk, Vrij uitzicht
Balkon Ja (1)
SchuurBox

Locatie