Backershagenlaan 10
2243 AC, WASSENAAR

Backershagenlaan 10

VERKOCHT

Icoon huisje
Herenhuis

Icoon huisje
161 m2

Icoon huisje
8 kamers

Omschrijving

Karakteristiek 7 kamer herenhuis met voor-/achtertuin, oprit, carport en vrijstaande garage gelegen aan een prachtige laan met vrij en groen uitzicht, over de weilanden, aan de voorzijde en met een centrale ligging ten opzichte van de dorpskern!

Indeling:
Voortuin van bijna 20m diep. Entree. Vestibule met garderobe en toilet. Hal met trappenhuis en toegang naar de kelder. Ruime woon-/eetkamer voorzien van een eiken parketvloer, sfeervolle houtkachel, erker aan de voorzijde en openslaande deuren (met glas-in-lood bovenlichten) naar de zonnige achtertuin. Keuken aan de achterzijde met ontbijt/-eethoek en toegang tot de achtertuin. Zonnige en diepe achtertuin van bijna 15m diep met toegang tot de (lange) oprit, carport en garage (ca. 2.80m x 4.80m). De in- en uitrit is via de Admiraal Helfrichlaan.

1e etage:
Overloop. Voorzijkamer. Voorslaapkamer. Achterslaapkamer met openslaande deuren naar het zonnige balkon. Nette badkamer met douche, ligbad, wastafel en 2e toilet.

2e etage:
Overloop. Voorslaapkamer met vaste wastafel met veel bergruimte. Achterslaapkamer met veel bergruimte. Waskamer met spoelbak. Grote ingebouwde bergkast.

Vliering.

Algemeen:
Woonoppervlakte: 161,5m²
Kelder: 17m²
Inhoud: 369m³
Bouwjaar: 1937
Energielabel E
Dubbele beglazing
CV-ketel Nefit Ecomline HR
Beschermd dorpsgezicht
Ouderdoms-/asbestclausule van toepassing
Notariskeuze aan verkoper, Van Wijk Notarissen te Wassenaar
Eigen grond
Oplevering in overleg

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat u een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt u hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 849.500 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisHerenhuis, Tussenwoning
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1937
Onderhoud binnenRedelijk tot goed
Onderhoud buitenGoed
BijzonderhedenBeschermd stads of dorpsgezicht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte161m2
Perceeloppervlakte459m2
Inhoud369m3

Indeling

Aantal kamers8
Aantal verdiepingen4
VoorzieningenTV-Kabel, Buitenzonwering

Energie

EnergielabelE
IsolatieDubbel glas
Warm waterC.V.-ketel
VerwarmingC.V.-ketel
KetelNefit (Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

LiggingIn woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
Balkon Ja (1)
TuinAchtertuin, Voortuin
Achtertuin95m2, 650x1465cm

Garage

Soort garageGarage met carport

Locatie