Oostduinplein 233
2596 JS, Den Haag

Oostduinplein 233

Vraagprijs: € 1.995.000 k.k.

Icoon huisje
Benedenwoning

Icoon huisje
255 m2

Icoon huisje
5 kamers

Omschrijving

Adembenemende hoekparterre verscholen in het park aan de voet van het bekroonde appartementencomplex Park Hoog Oostduin. Het betreft een werkelijk uniek woningtype gelegen in het gebouw Lage Duin waarbij het riante woonoppervlak van 255 m² is verdeeld over de begane grond en eerste etage. Het geheel wordt omringd door een spectaculaire achtertuin van totaal ca. 193 m² die direct grenst aan het 16e-eeuwse landgoed Arendsdorp.

Dit unieke object beschikt bovendien over een zeer ruim parkeerplaats in de onderbouw (u heeft de mogelijkheid om een tweede parkeerplaats te kopen), twee wijnboxen en een eigen berging van ca. 12 m². Het prestigieuze gebouw beschikt over high-end faciliteiten zoals huismeesterservice, inpandige gym, luxe logeervertrekken, stomerijservice en de +James-app om diensten mee te reserveren.

Deze locatie is de meest bosrijke plek van Den Haag en kan het best worden samengevat als wonen in het park en leven in de stad. In de directe omgeving zijn landgoed Oostduin en Arendsdorp, het Centrum, de winkels van het Benoordenhout, de gezellige Denneweg, diverse internationale organisaties en uitvalswegen A4/A12/A13 te vinden.

Indeling:
Entree van het garage middels speedgate en kentekenregistratie, hoogwaardige entree van het gebouw, vanuit de centrale hal is het appartement op twee niveaus te bereiken.
Entree op de begane grond, riante hal voorzien van ingebouwde garderobe, meterkast, toilet met wandcloset en ingebouwde rolhouder, technische ruimte voorzien van cv-ketel en WTW-installatie. De tussengelegen bijkeuken beschikt over een keukenblok met gootsteen.
Glazen deur naar de spectaculaire woonkamer met bijna 25 strekkende meter aan raampartijen, een werkelijk fantastische lichtinval en een schitterend uitzicht op de tuin. De maatvoering van de living van ca. 110 m² is uitzonderlijk riant te noemen, met naast de eettafel een vrije hoogte van meer dan 6 meter. De luxe maatwerk keuken van Ben Hoek beschikt over een kookeiland met Fenix werkblad, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, gootsteen met Quooker, dubbele koelkast, inbouwvriezer, hoog model hetelucht-/stoomoven en veel lades.

De eyecatcher van dit unieke appartement is de met de grootste zorg aangelegde achtertuin, zodanig dat de tuin in elk seizoen wat te bieden te heeft. De aanwezige beplanting bestaat onder andere uit olijfbomen, een roze prunus, vijgenbomen, een kersenboom met witte bloesem, een roze magnolia, een stermagnolia en diverse laatbloeiers zoals een hibiscus, hydrangea, een lila bloeiende lariks en een sierappel. De zithoek is voorzien van hoogwaardige overkapping met een Tenneker buitenkeuken, grote tuintegels en een sedum dak. Verder is de tuin voorzien van Fiberon Cape Cod antislip vlonderplank en een beregeningsinstallatie.

Vanuit de woonkamer is er een open trappenhuis met glazen balustrade naar de 1e etage, riante overloop met maatwerk wandmeubel, tweede voordeur, apart toilet en ingebouwde kasten. De waskamer is voorzien van nog een WTW-installatie, maatwerk kasten voor wasmachine en droger op werkhoogte en ingebouwde vouwplanken. De hoofdslaapkamer is zeer gunstig gesitueerd op de hoek van het appartement met fenomenaal uitzicht over landgoed Arendsdorp en volledige privacy. Deze kamer is voorzien van een maatwerk kastenwand met ingebouwde kastruimte en verlichting. Om heerlijk wakker te worden in de ochtendzon kan gebruik worden gemaakt van het ruime achterterras dat grenst aan de hoofdslaapkamer. De tweede tussengelegen slaapkamer is ruim van formaat en beschikt eveneens over toegang tot het terras. De ruime badkamer is vanuit de overloop te bereiken en is voorzien van fraai tegelwerk, hoogwaardig badkamermeubel met ingebouwde kraan, toilet, ruim ligbad, inloopdouche en handdoekradiator. De derde slaapkamer is eveneens rustig gelegen aan de achterzijde en beschikt over een pantry, toegang tot het terras en eigen badkamer voorzien van fraai tegelwerk, inloopdouche, toilet en meubel met wastafel. Vanuit de bouw zou deze derde slaapkamer worden opgedeeld in twee aparte slaapkamers.

Bijzonderheden:

- Eigen grond
- Energielabel A
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Verwarming via vloerverwarming (per kamer instelbaar)
- Inclusief 1 eigen parkeerplaats
- Mogelijkheid om tweede parkeerplaats te kopen ad. € 47.500,= K.K.
- Inclusief ruime berging
- Bouwjaar 2019 (voormalig Shell hoofdkantoor naar woningen)
- Lage Duin is compleet nieuw gebouwd op bestaande fundering
- Prijs gewonnen voor beste transformatieproject van 2020 (Gulden Feniks)
- Rijks beschermd stadsgezicht Benoordenhout
- Beide etages per lift te bereiken
- Beschutte achtertuin op het zuidoosten
- Gezien de zeer vrije ligging veel zonuren in de achtertuin
- Tuin voorzien van dubbeldraads hekwerk
- Afgesloten poort die direct toegang geeft naar het park Arensdorp
- Voorzien van Verisure alarm op de meldkamer (optioneel € 65/mnd)
- Ramen en deuren voorzien van elektrische Sunway Screens zonwering
- Maandelijkse VvE-bijdrage appartement met berging € 510,93
- Maandelijkse VvE-bijdrage parkeerplaats tot. € 59,56
- 24/7 toegang tot fitness (met reservering)
- Service manager aanwezig van 7:00 tot 15:30
- Grote gezamenlijke fietsenstalling
- Ruim opgezette parkeergarage met aparte plek voor scooters
- Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing
- Oplevering in overleg

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 1.995.000 k.k.
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementBenedenwoning, Appartement
Woonlaag1
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar2018
Onderhoud binnenGoed tot uitstekend
Onderhoud buitenGoed tot uitstekend
BijzonderhedenBeschermd stads of dorpsgezicht, Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte255m2
Inhoud1021m3

Indeling

Aantal kamers5
Aantal verdiepingen2
VoorzieningenMechanische ventilatie, Alarminstallatie, Lift, Schuifpui

Energie

EnergielabelA
IsolatieVolledig geisoleerd, Hr glas
Warm waterC.V.-ketel
VerwarmingC.V.-ketel, Warmte terugwininstallatie

Buitenruimte

Balkon Ja (1)
TuinAchtertuin, Zijtuin
Achtertuin113m2, 1500x755cm
SchuurBox

Garage

Soort garageInpandig, Parkeerkelder, Parkeerplaats

Locatie

Interesse in deze woning?

Neem contact op voor het maken van een afspraak.
Bel 070 324 55 66, of maak gebruik van onderstaand formulier.