Neherpark 23
2264 ZD, LEIDSCHENDAM

Neherpark 23

Vraagprijs: € 399.000 k.k.

Icoon huisje
Benedenwoning

Icoon huisje
105 m2

Icoon huisje
4 kamers

Omschrijving

Heerlijk ruim (ca. 105 m²) en licht parterre appartement met ca. 24 m² zonneterras, twee ruime slaapkamers met beide een eigen badkamer, een eigen berging én een eigen parkeerplaats in de onderbouw. Er is tevens een mogelijkheid tot kopen van een tweede parkeerplaats.

Het appartement is geheel v.v. een nieuwe laminaatvloer en is recent geheel geschilderd.

Dit rustig gelegen Rijksmonumentale complex uit 1955 is in 2008 geheel gerenoveerd en ingericht met woningbouw. In het voormalige Neherlaboratorium met zijn mooi ingerichte binnentuin vindt u van moderne techniek voorziene appartementen met behoud van het authentieke karakter van het pand. In het complex zijn een zwembad en sportschool aanwezig. Verder is er een restaurant met hierboven een speciaal voor bewoners ingerichte lounge. Krijgt u logés: geen probleem er is in het complex een gastenkamer met aparte badkamer waar uw gasten kunnen verblijven. De huismeester zorgt ervoor dat de tuinen, liften en het pand in tiptop conditie blijven.

De appartementen worden aangeboden binnen een unieke woonfilosofie: ‘Wonen in een luxueuze en individuele omgeving''. Het complex is uitermate centraal gesitueerd, winkelcentrum The Mall of the Netherlands bevindt zich op loopafstand en zijn de openbaar vervoer verbindingen alsmede de bereikbaarheid van de uitvalswegen als goed aan te merken.

De handige 3D rondleiding van Matterport vindt u op Funda, voor de afmetingen verwijzen we u naar de plattegronden.

INDELING:

Entree vanuit gemeenschappelijke (middels toegangscontrole afgesloten) binnentuin met wandelpaden.

Via het ruime terras aan de voorzijde komt u bij het entree van de woning: gang, meterkast (uitgebreide elektrische installatie met aardlekschakelaars), net toilet met fontein, L-vormige lichte woon-/eetkamer met aluminium harmonicadeuren c.q. vouwpui waardoor u "buiten naar binnen haalt", zonnig achterterras (NW middag/avond); open keuken v.v. Siemens inbouwapparatuur t.w. koelkast, vriezer, gaskookplaat, recirculatiekap en vaatwasser, schuifpui naar ruim terras aan de entreezijde; grote kast met opstelplaats wasmachine.
Ruime ouderslaapkamer met toegang badkamer v.v. dubbele wastafel, douche en toilet, ruime 2e slaapkamer met toegang naar badkamer v.v. douche en wastafel.

U heeft een eigen berging én een parkeerplaats (verplichte afname ad. € 17.500,=, is niet in de vraagprijs opgenomen) in de onderbouw (PP nummer 222, A-346).

BIJZONDERHEDEN:

• VvE maandbijdrage als volgt opgebouwd:
VvE Wonen € 335,52
VVE Berging € 7,01
VvE Parkeren (1 parkeerplaats) € 30,42
Bijdrage abonnement wellness/fitness € 48,50

Totaal bijdrage thans maandelijks € 421,65

• Abonnement Wellness / fitness verplicht. (1 persoon).
• Zeer actieve VvE met meerjaren onderhoudsplan
• Huismeester op het complex aanwezig
• Logeerkamer voor uw gast(en)
• Niet bewonings-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing
• Projectnotaris Van Buttingha Wichers uit Den Haag
• Woning wordt geleverd zoals getoond tijdens bezichtigingen.
• Verkoopvoorwaarden Vesteda
• Energielabel B

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat u een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt u hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 399.000 k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
AanvaardingDirect

Bouw

Soort appartementBenedenwoning, Appartement
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1955
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenRedelijk tot goed
BijzonderhedenMonument

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte105m2
Inhoud375m3

Indeling

Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen1
VoorzieningenMechanische ventilatie, Lift

Energie

EnergielabelB
IsolatieGedeeltelijk dubbel glas
Warm waterC.V.-ketel
VerwarmingC.V.-ketel

Buitenruimte

LiggingAan rustige weg
TuinAchtertuin
Achtertuin17m2, 345x500cm
SchuurBox

Garage

Soort garageParkeerplaats

Locatie

Interesse in deze woning?

Neem contact op voor het maken van een afspraak.
Bel 070 324 55 66, of maak gebruik van onderstaand formulier.