Wassenaarseweg 333
2596 CW, Den Haag

Wassenaarseweg 333

Vraagprijs: € 450.000 k.k.

Icoon huisje
Portiekflat

Icoon huisje
108 m2

Icoon huisje
4 kamers

Omschrijving

Wonen tegenover schapen en koeien!

Prachtig gelegen ruim 4 kamer appartement (108 m2) op de eerste etage met een zonnig balkon aan de achterzijde en eigen kelderberging in de onderbouw én 8 zonnepanelen op het dak.

Fraai uitzicht aan de voorkant op de weilanden van Landgoed Clingendael en aan de achterzijde vrij uitzicht over de tuinen van de Therese Schwartzestraat en Hanedoesstraat.

De gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen, CS-station, veel groen w.o. Park Clingendael, het Haagse Bos, de gezellige Van Hoytemastraat met gezellige buurthoreca en winkels maken het plaatje compleet.

N.B. De woning verkeert in originele staat van onderhoud, dient intern geheel gerenoveerd te worden. Er is een bouwkundige keuring opgesteld.

INDELING:

5 treetjes naar afgesloten hoofdentree met bellentableau, portiektrap naar de 1e etage.
Entree appartement: hal met meterkast (4 groepen met ALS), garderobenis en vaste kast, royale woon-/eetkamer met schuifpui naar achterbalkon (ca 3.3 x 1.7) op het zuidoosten, eenvoudige keuken, eenvoudige badkamer beide in originele staat, ruime slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast, ruime slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en vrij uitzicht, toilet met fontein.

Eigen kelderberging in de onderbouw met opstelplaats c.v.-ketel (2017), 2e (meegesplitste) berging welke niet kan worden afgesloten i.v.m. aanwezigheid centraal systeem van de deurbellen.

BIJZÖNDERHEDEN:
- eigen grond
- v.v. aluminium kozijnen met dubbel glas
- actieve VvE (6 appartementen) begroting 2022 nog niet vastgesteld, doch te verwachten bijdrage ca. € 197,= per maand
- in 2020 met de VVE verduurzaming m.b.t. dak en vloerisolatie en aanbrengen 48 zonnepanelen (8 voor dit appartement)
- Epalabel B
- beschermd stadsgezicht
- ouderdoms-, asbest-, niet bewoningsclausule
- As is, where is clausule: Koper aanvaardt het verkochte in alle opzichten op basis van het "as is, where is”, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het verkochte zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het verkochte geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt verkoper geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij terzake juistheid van het verkochte mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.
- geen vragenlijst aanwezig
- bouwkundige keuring aanwezig
- goedkeuring boedelnotaris inzake door koper aan te wijzen notaris

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 450.000 k.k.
StatusBeschikbaar
AanvaardingDirect

Bouw

Soort appartementPortiekflat, Appartement
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1956
Onderhoud binnenRedelijk
Onderhoud buitenGoed
BijzonderhedenBeschermd stads of dorpsgezicht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte108m2
Inhoud357m3

Indeling

Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen1
VoorzieningenNatuurlijke ventilatie

Energie

EnergielabelB
IsolatieDakisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Warm waterC.V.-ketel
VerwarmingC.V.-ketel
KetelHR-107 (2017Eigendom)

Buitenruimte

Balkon Ja (1)
SchuurInpandig

Locatie

Interesse in deze woning?

Neem contact op voor het maken van een afspraak.
Bel 070 324 55 66, of maak gebruik van onderstaand formulier.