Valkenboslaan 141
2563 CK, Den Haag

Valkenboslaan 141

VERKOCHT

Icoon huisje
Herenhuis

Icoon huisje
127 m2

Icoon huisje
5 kamers

Omschrijving

Een zeer sfeervolle tussenwoning met 3 slaapkamers en een zonnige besloten achtertuin, die je helemaal in jouw eigen stijl kan maken!

Er zijn nog diverse fraaie art deco details en met maar liefst 130m2 woonoppervlak en een kamerhoogte van 3.35, biedt dit huis meer dan genoeg ruimte.

Gelegen in het levendige Valkenboskwartier, nabij de gezellige Weimarstraat en Fahrenheitstraat met een breed scala aan winkels en horeca. Het openbaar vervoer is snel en gemakkelijk bereikbaar, waardoor je de rest van Den Haag binnen handbereik hebt. En met een kwartiertje fietsen ben je op het strand.

De woning verkeert in een eenvoudige, originele staat en dient intern echt geheel gerenoveerd te worden.

De handige 3D rondleiding van Matterport vindt u op Funda, voor de afmetingen verwijzen we u naar de plattegronden.

INDELING:
Voortuintje, entree, vestibule met fraaie glazen art deco deur, gang met fraaie trap, bergkast, toilet met origineel fontein, fraaie kamer ensuite waar de (thans niet bruikbare) schuifseparatie met houten deuren nog aanwezig is; aluminium schuifpui naar beknopte maar zonnige achtertuin (zuidwest) met houten schuur. Eenvoudige keuken, tevens met deur naar achtertuin.

Via het fraaie en lichte (door daklicht) trappenhuis kom je op de overloop van de 1e etage;
ruime voorslaapkamer met groot terras en met toegang naar voorzijkamer (ook vanuit gang bereikbaar te maken); ruime achterslaapkamer met schuifpui naar balkon, eenvoudig nette badkamer met douche, wastafel en opstelplaats c.v.-ketel (2012), separaat toilet op de overloop.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Houten en aluminium kozijnen v.v. dubbel glas
- Oplevering kan snel
- Bouwkundige keuring aanwezig, constructief is het pand in redelijk goede staat.
- Ouderdoms-, asbest- en niet bewoningsclausule van toepassing
- Er is geen vragenlijst en lijst van zaken aanwezig.

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat je een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt je hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vind je op Funda.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 595.000 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingDirect

Bouw

Soort woonhuisHerenhuis, Tussenwoning
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1909
Onderhoud binnenRedelijk
Onderhoud buitenGoed
BijzonderhedenBeschermd stads of dorpsgezicht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte127m2
Perceeloppervlakte131m2
Inhoud527m3

Indeling

Aantal kamers5
Aantal verdiepingen2
VoorzieningenSchuifpui

Energie

EnergielabelD
IsolatieDubbel glas
Warm waterC.V.-ketel, Elektrische boiler eigendom
VerwarmingC.V.-ketel

Buitenruimte

LiggingIn woonwijk
Balkon Ja (1)
TuinAchtertuin, Voortuin
Achtertuin48m2, 600x800cm
SchuurVrijstaand hout

Locatie