Neuhuyskade 10
2596 XL, Den Haag

Neuhuyskade 10

VERKOCHT

Icoon huisje
Bovenwoning

Icoon huisje
198 m2

Icoon huisje
5 kamers

Omschrijving

In het monumentale appartementengebouw "Huize Boschzicht" in de stijl van de Nieuwe Haagse School en Rijksmonument ligt dit zeer ruime (bijna 200m²) appartement. Aan de voorzijde prachtige uitzicht op het Haagse Bos en aan de achterzijde fraai uitzicht op de binnentuin. De mooie indeling en ruime maatvoering van de hal, gang en woonkamer zijn uniek. "Huize Boschzicht" beschikt over een huismeester, volledig ingerichte logeerkamers (tegen geringe vergoeding te huur), gemeenschappelijke fietsenberging en een prachtige gemeenschappelijke tuin.

Het gezellige Van Hoytemaplein met haar winkels, het centrum en het Lange Voorhout, openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen.

Het appartement is keurig bewoond geweest en alles functioneert, echter gedateerd en dient te worden aangepast naar de huidige tijd.

Indeling:
Entree aan de Neuhuyskade met afgesloten hoofdentree voorzien van brievenbus- en bellentableau. Uiterst fraaie en zeer representatieve gemeenschappelijke hal met monumentaal trappenhuis en lift.
Het appartement ligt op de 1e verdieping. Entree appartement. Ontvangsthal met garderobe voorzien van een plavuizenvloer. Gastentoilet met fontein. Direct aan de rechterzijde de woonkeuken voorzien van diverse apparatuur en een voorraadkast. Ruime, lange en brede imposante gang met de originele eiken parket vloer en 2e toilet, aan het einde de riante woon-/ontvangst-/eetkamer met aan de voorkant uitzicht over het Haagsche Bos en aan de achterkant mooi uitzicht over de groene binnentuin en toegang tot het balkon met avondzon. Er zijn drie ruime slaapkamers aan de rustige tuinkant, twee met toegang tot het balkon en allen met uitzicht op binnentuin. Ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel en handdoekradiator. Gastenbadkamer met douche, wastafel en wasmachine-/drogeraansluiting. Dit appartement beschikt over een eigen parkeerplaats achter het gebouw.

Er is een privé kelderberging in de onderbouw, gemeenschappelijke fietsenberging en een schitterend onderhouden en rustige gemeenschappelijke binnentuin die dit complex tot een fraai geheel maken.

De unieke 3D rondleiding van Matterport vindt u op Funda, voor de afmetingen verwijzen we u naar de plattegronden.

Algemeen:
Woonoppervlakte ca. 198,3m²
Inhoud ca. 674,7m³
Bouwjaar 1922
Elektra 10 groepen en 3 fase
Blokverwarming
Warm en koud water via centrale voorziening
Stalen kozijnen met deels enkel en deels dubbele beglazing
Rijksmonument
Originele elementen zoals de eiken parketvloer
Huismeester aanwezig
Prachtige gemeenschappelijke binnentuin met veel privacy en middagzon
Logeerkamers te huur met eigen toilet en douche
Zeer actieve VvE, bijdrage € 785,74 per maand, bestaande uit: reserveringen onderhoud gebouw, voorziet in 10 jaars MJOP, verzekeringen, water/ warm water (onbeperkt gebruik), glazenwasser, tuinonderhoud, huismeesters etc.
Voorschot stookkosten € 257,03 per maand
Eigen parkeerplaats gelegen aan achterkant gebouw (inclusief de genoemde vraagprijs)
I.v.m. bouwjaar worden de algemene asbest- en ouderdomsclausules opgenomen in de koopakte
De woning wordt leeg opgeleverd
Notariskeuze voor koper doch binnen werkgebied Haaglanden
Oplevering in overleg
Eigen grond

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat u een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt u hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 740.000 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementBovenwoning, Appartement
Woonlaag2
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1922
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed
BijzonderhedenMonument, Beschermd stads of dorpsgezicht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte198m2
Inhoud674m3

Indeling

Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen1
VoorzieningenTV-Kabel, Lift

Energie

IsolatieGedeeltelijk dubbel glas
Warm waterCentrale voorziening
VerwarmingBlokverwarming

Buitenruimte

LiggingAan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Balkon Ja (1)
SchuurBox

Garage

Soort garageParkeerplaats

Locatie