Zwolsestraat 5
2587 TX, Den Haag

Zwolsestraat 5

VERKOCHT

Icoon huisje
Portiekflat

Icoon huisje
139 m2

Icoon huisje
4 kamers

Omschrijving

Uniek 4 kamer appartement met drie slaapkamers (ca. 140m²) met een spectaculair uitzicht over de zee, de duinen, het strand en de stad! Het uitzicht is werkelijk fantastisch!!

Gelegen op de 11e verdieping van het luxe “Plaza Leonardo Da Vinci” en beschikt o.a. over een zeer ruime woonkamer, 3 slaapkamers, twee badkamers en een fraaie loggia/serre met schuifdeuren op het zuidwesten. Tevens is er een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en een eigen berging. Het appartementencomplex is zeer goed beveiligd!

Op loopafstand van o.a. het Kurhaus, het strand, de duinen, boulevard en de Palace Promenade. Uitstekende openbaar vervoervoorzieningen (Bus/Tram).

De handige 3D rondleiding van Matterport vindt u op Funda, voor de afmetingen verwijzen we u naar de plattegronden.

Indeling:
Representatieve gesloten hoofdentree in de lagere toren van het complex Leonardo da Vinci, 2 liften naar luxe gesloten 11e etage. Entree appartement. Brede ontvangsthal met garderobe, lange brede gang met videofoon en nieuwe laminaatvloer, welke door het gehele appartement gelegd is. Royale en lichte woon-/eetkamer met brede ramen en toegang tot de fraaie glazen serre met schuifdeuren. In de hoek van de lichte ruime woonkamer bevindt zich thans de studeer-/slaapkamer met zeezicht. Deze kan eventueel weer eenvoudig bij de woonkamer betrokken worden. Ruime keuken met strakke witte kastenwand, kunststof aanrechtblad en diverse apparatuur o.a. 4-pits keramische kookplaat, oven en afzuigvlakscherm, vaatwasser, koelkast en vrieskast, extra kastenblok en werkblad aan de andere zijde. Hoofdslaapkamer met vaste kastenwand voorzien van 3 schuifdeuren, vrij uitzicht over duinen en toegang tot een badkamer met ligbad, separate douchecabine, wastafelmeubel, design handdoekenradiator en 2e toilet. 3e slaapkamer met vrij uitzicht. Moderne 2e (gasten) badkamer met douche en vaste wastafel, grote eigen kelderberging en overdekte eigen parkeerplaats in de onderbouw. Diepe bergkast met opstelplaats voor wasmachine, droger, boiler en ventilatiesysteem. Toilet met plavuizenvloer en fontein.

Algemeen:
Woonoppervlakte 138m²
Inhoud 376m³
Eigen CV combiketel Vaillant
Elektrische boiler AWB
Nieuwe laminaatvloeren
Huismeester aanwezig
Privé parkeerplaats en berging in de onderbouw
Actieve vereniging van eigenaren € 348,31 per maand
Notariskeuze aan koper voorbehouden, doch binnen het werkgebied Haaglanden
Erfpachtgrond, canonbetaling is eeuwigdurend afgekocht
Oplevering kan eventueel spoedig

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat u een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt u hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 649.500 k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort appartementPortiekflat, Appartement
Woonlaag11
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1998
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed
BijzonderhedenToegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor minder validen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte139m2
Inhoud402m3

Indeling

Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen1
VoorzieningenMechanische ventilatie, TV-Kabel, Lift

Energie

EnergielabelB
IsolatieVolledig geisoleerd
Warm waterElektrische boiler eigendom
VerwarmingC.V.-ketel
KetelVaillant (2012Eigendom)

Buitenruimte

LiggingIn woonwijk, Vrij uitzicht, Zeezicht
SchuurBox

Garage

Soort garageParkeerplaats

Locatie