Hendrik Zwaardecroonstraat 17
2593 XK, Den Haag

Hendrik Zwaardecroonstraat 17

Vraagprijs: € 850.000 k.k.

Icoon huisje
Herenhuis

Icoon huisje
190 m2

Icoon huisje
9 kamers

Omschrijving

Dit heerlijk ruime 8 KAMER HERENHUIS met nog diverse originele details heeft een beknopte doch zonnige achtertuin op het zuidwesten en ligt letterlijk om de hoek van de gezellige Theresiastraat, met een variëteit aan winkels, terrassen en eetgelegenheden!

De woning verkeert bouwkundig in goede staat van onderhoud: het dak is vernieuwd en geïsoleerd in 2020, vloerisolatie 2017, buitenschilderwerk 2021, 11 zonnepanelen 2020, de riolering is vernieuwd. Er is een energielabel C.

Centraal in het populaire Bezuidenhout gelegen, ideaal ten opzichte van station Laan van NOI, het Beatrixkwartier en Den Haag Centraal. Daarnaast zijn de diverse snelwegen goed bereikbaar. Je bent zó op weg richting Amsterdam, Rotterdam en de ring Den Haag (A4/A12/A13). In de omgeving zijn diverse (internationale) scholen, vele sportfaciliteiten (o.a fitness, zwembad, yogacentrum, squash- en tennisbanen). En in de zomer ben je op 20 fietsminuten van het strand van Scheveningen. Verschillende internationale organisaties, het Paleis van Justitie, de Openbare bibliotheek en diverse ministeries in het Beatrixkwartier bevinden zich tevens in de nabijheid.

INDELING:
entree, ruime hal met marmeren vloer en bergruimte onder de trap, eenvoudig toilet met fontein, gangkast, fraaie kamer en suite met schuifseparatie en vier vaste kasten, originele plafonds (grotendeels v.v. vlies en in 2021 geschilderd), originele schouw en openslaande deuren naar de gezellige achtertuin van ca. 7 meter diep op het zuidwesten. De keurig gemoderniseerde keuken is v.v. keramische kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en losse koelkast en heeft een doorkijk naar de eetkamer.

1e etage: fraai trappenhuis, overloop met toilet, royale voorslaapkamer, tevens royale achterslaapkamer met openslaande deuren naar zonneterras over de volle breedte, voorzijkamer, nette badkamer v.v. ligbad, wastafel en opstelplaats wasmachine.

2e etage: trappenhuis met door 2 koepels veel lichtinval, overloop met toilet, wederom een royale voor- en achterslaapkamer met vaste kasten waarvan 1 met opstelplaats c.v.-ketel (2007 doch gereviseerd in 2017), voorzijkamer met wastafel, achterzijkamer.
Via één van de dakkoepels heeft het huis heeft een eigen daktoegang.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Label C
- dak- (80 mm PIR iso) en vloerisolatie (Tonzon thermokussens)
- 11 zonnepanelen (vermogen 3300 wp)
- 2e etage is v.v. nieuwe kozijnen
- de woning is deels v.v. dubbel glas.
- gezien bouwjaar ouderdoms - en asbestclausule
- oplevering in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

De documentatie van deze woning wordt verstrekt via een Move account. Nadat u een bezichtigingsafspraak hebt ingepland, ontvangt u hierover een (activerings) email. N.B. Biedingen kunnen alleen worden uitgebracht via het Move account.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken


Aanvaarding

Prijs € 850.000 k.k.
StatusOnder bod
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisHerenhuis, Tussenwoning
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1913
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte190m2
Perceeloppervlakte120m2
Inhoud729m3

Indeling

Aantal kamers9
Aantal verdiepingen3

Energie

EnergielabelC
IsolatieDakisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas, Hr glas
Warm waterC.V.-ketel
VerwarmingC.V.-ketel
KetelNefit Topline (2007, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon Ja (1)
TuinAchtertuin
Achtertuin41m2, 588x698cm
SchuurVrijstaand hout

Locatie

Interesse in deze woning?

Neem contact op voor het maken van een afspraak.
Bel 070 324 55 66, of maak gebruik van onderstaand formulier.