Wonen in Bezuidenhout Den Haag


Het Bezuidenhout is een gezellige wijk die ten noorden van het Haagse stadscentrum ligt en tevens grenst aan de wijken Marlot en Mariahoeve.

Heeft u zin om te winkelen, moet u boodschappen doen of wilt u ergens terecht voor een hapje of drankje? Dan bent u in de Theresiastraat op het juiste adres. In deze gezellige Bezuidenhoutse winkelstaat vindt u een mengeling van grote winkelketens als Albert Heijn en het Kruitvat, maar vindt u ook lokale speciaalzaken, cafés en restaurants. Heeft u zin om wat uitgebreider te winkelen? Dan bent u in korte tijd in het centrum van Den Haag.

Houdt u ervan om de rust op te zoeken? Bezuidenhout grenst aan het prachtige Haagse Bos waar u terecht kunt voor een heerlijke wandeling. Heeft u een huis te koop zien staan in Bezuidenhout of wilt u uw huis verkopen of verhuren? Dan kan Röttgering Makelaars u helpen in dit proces.

Huis verkopen in Bezuidenhout

Bij het verkopen van uw huis komen heel wat stappen kijken. Speelt u met de gedachte om uw huis in Bezuidenhout te verkopen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Röttgering Makelaars helpt u uw huis te verkopen in zes duidelijke stappen. Gezien onze expertise op het gebied van het verkopen van huizen in Bezuidenhout en omgeving, weten wij precies waarop wij moeten letten om uw huis voor een goede prijs te verkopen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gratis waarde-indicatie.

Huis huren in Bezuidenhout

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw oude huis niet te verkopen, maar te verhuren. Ook als verhuurmakelaar in Bezuidenhout komen onze diensten van pas. Op welke zaken moet u letten als u uw huis wilt verhuren en hoe vindt u een betrouwbare huurder? Wij begeleiden u in het hele verhuur proces en zullen u op deskundige wijze adviseren. Ook voor tijdelijke verhuur van uw woning in Bezuidenhout kunt u bij ons terecht. Door onze contacten met internationale organisaties en relocation- adviseurs verhuren wij voornamelijk aan expats die voor korte of langere duur in Nederland gedetacheerd worden.

Huis Kopen in Bezuidenhout

Heeft u een huis te koop zien staan in Bezuidenhout? Dan kan u Röttgering NVM Makelaars inschakelen als uw aankoopmakelaar. Het aanbod van een goede woning is schaars en de huizenmarkt is niet eenvoudig. Als ervaren aankoopmakelaar weten wij precies waaraan een goed huis moet voldoen, daarom helpen wij u graag mee bij het vinden van uw droomhuis. Tijdens een eerste afspraak bespreken wij al uw wensen en eisen. De uiteindelijke begeleiding kan variëren van een gerichte aankoop tot de volledige begeleiding in de zoektocht naar uw droomwoning. Kijk hier voor een actueel woningaanbod.

Advies en begeleiding in Bezuidenhout Den Haag

Röttgering Makelaars heeft jarenlange ervaring op de woningmarkt van de regio Groot Den Haag. Ons team volgt de ontwikkelingen nauwlettend en weet daarom precies wat de mogelijkheden zijn. U krijgt een makelaar die Bezuidenhout Den Haag kent en u kan adviseren en begeleiden. Zo krijgt u van ons deskundig en eerlijk advies wanneer u een huis te koop heeft zien staan in Bezuidenhout. Onze dienstverlening begint met een gratis en vrijblijvend gesprek over wat u precies zoekt.

Meer informatie over “makelaar Bezuidenhout Den Haag”?

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw huis of over een huis die u te koop heeft zien staan in Bezuidenhout en wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566. Ons team helpt u graag verder.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op.

Naast het kopen en verkopen van huizen in Bezuidenhout, kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen, verhuren en kopen van een woning in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: