Wonen in de Archipelbuurt Den Haag


De Archipelbuurt is een wijk die grenst aan de bruisende binnenstad van Den Haag en is ook wel bekend als de Indische buurt. De Archipel is een rustige wijk met verschillende type woningen, waaronder prachtige monumentale panden. Naast hofjeswoningen en grote panden in negentiende eeuwse stijl vindt u hier ook nieuwbouwwoningen.

Op zoek naar wat meer leven? Ook dat kunt u vinden in de Archipel te Den Haag. Ga winkelen, uiteten of doe uw dagelijkse boodschappen in de gezellige Frederikstraat, Javastraat of op de Denneweg. Wist u trouwens dat het wereldberoemde Vredespaleis op steenworp afstand te vinden is van de Archipelbuurt?

Houdt u ervan om een heerlijke wandeling te maken tussen het groen? Dan hoeft u niet ver te reizen. U bent vanaf deze wijk zo in de Scheveningse Bosjes, park Sorghvliet of in het Westbroekpark.

Huis verkopen in de Archipelbuurt

Woont u in de Archipelbuurt en staat u op het punt om uw huis te verkopen? Dan kan Röttgering Makelaars u hierbij helpen. Bij het verkopen van uw huis komen veel verschillende aspecten kijken. Dit kan voor veel inspanning zorgen. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij weten wij precies hoe wij uw huis met succes kunnen verkopen. Bent u benieuwd naar wat uw woning waard is? Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw woning in de Archipelbuurt.

Huis verhuren in de Archipelbuurt

Röttgering Makelaars heeft jarenlange ervaring met (tijdelijke) verhuur van woningen in de Archipelbuurt en omgeving, waaronder aan expats. Wenst u begeleiding bij de verhuur van uw woning in de Archipel te Den Haag? Dan kunnen wij u op deskundige wijze adviseren. Zo zorgen wij onder andere voor goede bezichtigingen, achtergrondchecks van aspirant huurders en voor sterke onderhandelingen.

Huis Kopen in de Archipel

Bent u benieuwd geworden naar wat de Archipelbuurt u te bieden heeft of bent u op zoek naar een makelaar in deze omgeving die u kan helpen met het vinden van uw droomwoning? Dan bent u bij Röttgering NVM Makelaars op het juiste adres. Wij hebben diverse huizen te koop staan in Den Haag. Staat uw droomhuis er nu nog niet tussen op onze website? Grote kans dat wij hem binnenkort voor u tegenkomen. Neem contact op voor een afspraak!

Persoonlijk en op maat

Röttgering NVM Makelaars kent Den Haag en omgeving als geen ander. Wij volgen dagelijks de actuele woningmarkt en weten hoe we zaken voor elkaar moeten krijgen. Een gedreven en enthousiast team makelaars kan u op alle mogelijke punten adviseren en begeleiden. Zij hebben kennis van zaken en ervaring met het uitbrengen van deskundig advies. We kunnen u van dienst zijn met de zoektocht naar een nieuwe woning of naar potentiële kopers, maar ook met de verdere gang van zaken.


Meer informatie over “makelaar Archipelbuurt”?

Wilt u meer informatie over wonen in de Archipelbuurt, heeft u een huis te koop zien staan of wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naast dat wij actief zijn in de Archipel zijn wij ook actief in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: