Wonen in het Belgisch Park Den Haag


Het Belgisch Park is gelegen in het stadsdeel Scheveningen en ligt direct achter het welbekende Scheveningse strand. Ondanks dat deze wijk verbonden is aan het populaire Scheveningen, wordt het Belgisch Park gekenmerkt als een groene rustige wijk met veelal prachtige huizen. Zo vindt u hier statige herenhuizen en enkele vrijstaande huizen in een parkachtige omgeving.

Het winkelgebied van het Belgisch Park bestaat uit de Stevinstraat en de Gentestraat. Deze straten vindt u op loopafstand van het Scheveningse strand. In beiden straten zijn diverse winkels, terrasjes en eetgelegenheden gevestigd.

Voor een heerlijke wandeling in de natuur vindt u om de hoek van het Belgisch Park het Westbroekpark en de Scheveningse Bosjes.

Huis verkopen in het Belgisch Park

U heeft al veel stappen moeten maken voordat u kiest uw huis te verkopen. Echter komt er daarna nog veel meer regelwerk aan te pas. Wat wordt de vraagprijs, Wat doet u met de marketing van uw huis en hoe gaat u om met tegen elkaar opbiedende kopers, zijn een aantal van de vragen die bij het verkoopproces aan bod komen. Heeft u verkoopplannen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of bent u benieuwd naar een indicatie van de realistische waarde van uw woning in Belgisch Park Den Haag? Wij brengen vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling uit. Aan de hand van een aantal concrete stappen helpt Röttgering Makelaars u verder in het verkopen van uw woning in het Belgisch Park.

Huis verhuren in het Belgisch Park

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw oude huis niet te verkopen, maar te verhuren. Ook als verhuurmakelaar in Bezuidenhout komen onze diensten van pas. Op welke zaken moet u letten als u uw huis wilt verhuren en hoe vindt u een betrouwbare huurder? Wij begeleiden u in het hele verhuur proces en zullen u op deskundige wijze adviseren. Ook voor tijdelijke verhuur van uw woning in Bezuidenhout kunt u bij ons terecht. Door onze contacten met internationale organisaties en relocation- adviseurs verhuren wij voornamelijk aan expats die voor korte of langere duur in Nederland gedetacheerd worden.

Huis Kopen in Belgisch Park Den Haag

Prachtig wonen in het Belgisch Park in een huis dat aan al uw wensen voldoet? Daar helpt Röttgering NVM Makelaars u graag bij. Wij kennen de woningmarkt in Belgisch Park en omgeving en kunnen uw zoekopdracht optimaal uitvoeren. U bepaalt daarbij zelf de assistentie en begeleiding die u van ons wilt krijgen. Voor het beste resultaat raden wij de full-serviceopdracht aan om de ideale koopwoning voor u te vinden in het Belgisch Park. U krijgt dan een gratis en vrijblijvend gesprek over uw wensen, uw zoekprofiel en meer belangrijke zaken. Daarna kunnen we aan de slag om een geschikte koopwoning in het Belgisch Park voor u te vinden. Wij begeleiden u graag vanaf de zoektocht tot en met de gang naar de notaris. U kunt rekenen op deskundig advies en professionele begeleiding.

Persoonlijk en op maat

Röttgering NVM Makelaars kent Den Haag en omgeving als geen ander. Wij volgen dagelijks de actuele woningmarkt en weten hoe we zaken voor elkaar moeten krijgen. Een gedreven en enthousiast team makelaars kan u op alle mogelijke punten adviseren en begeleiden. Zij hebben kennis van zaken en ervaring met het uitbrengen van deskundig advies. We kunnen u van dienst zijn met de zoektocht naar een nieuwe woning in het Belgisch Park of naar potentiële kopers, maar ook met de verdere gang van zaken.

Meer informatie over “makelaar Belgisch Park Den Haag”?

Wilt u meer informatie over wonen in het Belgisch Park of het verkopen van uw wonen en wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op.

Naast het kopen en verkopen van huizen in Belgisch Park, kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen, verhuren en kopen van een woning in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: