Wonen in de Vruchtenbuurt Den Haag


De Vruchtenbuurt staat ook wel bekend als dé kindvriendelijke buurt van Den Haag. De Vruchtenbuurt is een rustige wijk waar veel gezinnen wonen. Veel mensen kennen elkaar, waardoor deze buurt af en toe ook aanvoelt als een klein dorpje. Deze prettige stadswijk heeft een jaren ’30 bouwstijl die bestaat uit veel eengezinswoningen en ruime portiekflats. Groene voortuinen en gezellige straatfeesten zijn typerend voor deze wijk.

Het winkelgebied van de Vruchtenbuurt vindt u in de centraal gelegen Vlierboomstraat en Appelstraat. In deze twee straten is er voor ieder wat wils. U vindt hier een ruim aanbod aan speciaalzaken, restaurants en winkels.

Er stoppen verschillende bussen en trams rondom deze wijk, wat de Vruchtenbuurt goed bereikbaar maakt met het openbaar vervoer. Voor het strand hoeft u niet ver te reizen. Binnen vijf minuten fietsen bent u op het strand.

Huis verkopen in de Vruchtenbuurt

Bent u van plan om uw huis te verkopen? Wij zorgen ervoor dat uw woning in de Vruchtenbuurt voor de beste prijs, binnen korte tijd wordt verkocht. Onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en grote netwerken zijn de gouden combi voor het verkopen van uw woning. Als verkoopmakelaar behartigen wij uw belangen bij het verkopen van uw woning. Tevens nemen wij zoveel mogelijk zorgen uit handen.

Bent u benieuwd wat uw woning in de Vruchtenbuurt waard is? Doe dan hier een gratis waardecheck.

Huis verhuren in de Vruchtenbuurt

Ook voor het verhuren van uw woning kunt u bij Röttgering Makelaars terecht. Als verhuurmakelaar helpen wij uw woning zo snel mogelijk te verhuren. Wij zoeken de beste huurder voor uw woning met bijbehorende screening. Meer weten over het verhuren van uw woning? Klik dan hier.

Huis Kopen in de Vruchtenbuurt Den Haag

Bent u benieuwd geworden naar wat de Vruchtenbuurt u te bieden heeft of bent u op zoek naar een makelaar in deze omgeving die u kan helpen met het vinden van uw droomwoning? Dan bent u bij Röttgering NVM Makelaars op het juiste adres. Bekijk ons actuele woningaanbod. Staat uw droomhuis er nu nog niet tussen op onze website? Grote kans dat wij hem binnenkort voor u tegenkomen. Neem contact op voor een afspraak!

Persoonlijk en op maat

Röttgering NVM Makelaars kent Den Haag en omgeving als geen ander. Wij volgen dagelijks de actuele woningmarkt en weten hoe we zaken voor elkaar moeten krijgen. Een gedreven en enthousiast team makelaars kan u op alle mogelijke punten adviseren en begeleiden. Zij hebben kennis van zaken en ervaring met het uitbrengen van deskundig advies. We kunnen u van dienst zijn met de zoektocht naar een nieuwe woning of naar potentiële kopers, maar ook met de verdere gang van zaken.

Meer informatie over “makelaar Vruchtenbuurt”?

Wilt u meer informatie over wonen in de Vruchtenbuurt, uw huis verkopen in de Vruchtenbuurt of wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen met een makelaar? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op.

Naast het kopen en verkopen van huizen in de Vruchtenbuurt, kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen, verhuren en kopen van een woning in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: