Wonen in de Vogelwijk Den Haag


De Vogelwijk is een geliefde wijk in Den Haag. In deze ruim opgezette, groene en kindvriendelijke woonwijk vindt u voornamelijk luxe vrijstaande huizen en twee-onder-een-kapwoningen. De wijk is rustig en grenst aan het grote beschermde duingebied Westpark en aan het bos ‘Bosjes van PEX’.

In de Vogelwijk vindt u een aantal sportverenigingen, zoals een hockeyvereniging, voetbalverenigingen en een atletiekvereniging. Ook zijn er een aantal basisscholen gevestigd in deze wijk.

De bewoners doen hun boodschappen veelal in de omliggende winkelgebieden, Zoals de Frederik Hendriklaan en de Fahrenheitstraat. Heeft u een kleine boodschap nodig? Dan kunt u terecht op de Mezenlaan in de Vogelwijk waar o.a. een kruidenierszaak en bakkerij zijn gevestigd.

Heeft u een huis te koop zien staan in de Vogelwijk of wilt u uw huis verkopen of verhuren? Dan kan Röttgering Makelaars u helpen in dit proces.

Huis verkopen in de Vogelwijk

Wilt u uw huis in de Vogelwijk snel verkopen voor de beste prijs? Dan kunt u ervoor kiezen om een aanvraag bij Röttgering Makelaars te doen. Wij zijn al bijna 50 jaar een begrip in de regio Haaglanden. Wij helpen u uw huis te verkopen in zes duidelijke stappen. Gezien onze expertise op het gebied van het verkopen van huizen in de Vogelwijk en omgeving, weten wij precies waarop wij moeten letten om uw huis voor een goede prijs te verkopen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gratis waarde-indicatie.

Huis verhuren in de Vogelwijk

Het bepalen van een goede huurprijs voor uw woning kunt u het beste doen met een goede verhuurmakelaar aan uw zijde. Als verhuurmakelaar zullen wij de tussenpersoon zijn tussen de huurder en u als verhuurder. Wij werken wij altijd in opdracht van de verhuurder. Naast het bepalen van een goede huurprijs, zorgen wij o.a. voor goed voorbereide bezichtigingen, het opstellen en begeleiden van contracten en worden er achtergrondchecks uitgevoerd bij aspirant huurders. Het (tijdelijk) verhuren van een woning aan expats wordt steeds populairder in Den Haag. Expats staan bij verhuurders algemeen bekend om de doorgaans goede financiële afwikkeling. Door onze contacten met internationale organisaties en relocation- adviseurs verhuren wij voornamelijk aan expats die voor korte of langere duur in Nederland gedetacheerd zijn.

Huis Kopen in de Vogelwijk Den Haag

Als u van plan bent om een huis te kopen in de Vogelwijk te Den Haag, is Röttgering Makelaars dé makelaar in de Vogelwijk. Wij kennen de Vogelwijk door en door en opereren veel in de Vogelwijk en omgeving. Wij kunnen u op deskundige wijze begeleiden bij de zoektocht en bij de aankoop. Bekijk ons actuele woningaanbod.

Heeft u zelf al uw droomwoning gevonden in de Vogelwijk of heeft u bijvoorbeeld een woning te koop zien staan op de Sportlaan? Dan kunnen wij optreden als uw aankoopmakelaar. Wij zullen u ontzorgen en komen op voor uw belangen.

Advies en begeleiding in de Vogelwijk Den Haag

Als gespecialiseerde aankoop en verkoopmakelaar heeft Röttgering Makelaars al jarenlange ervaring op de woningmarkt van de regio Groot Den Haag. Ons team volgt de ontwikkelingen nauwlettend en weet daarom precies wat de mogelijkheden zijn. U krijgt een makelaar die de Vogelwijk Den Haag kent en u kan adviseren en begeleiden. Zo krijgt u van ons deskundig en eerlijk advies wanneer u een huis te koop heeft zien staan in de Vogelwijk, maar ook wanneer u uw huis wilt verkopen. Onze dienstverlening begint vaak met een gratis en vrijblijvend gesprek over wat u precies zoekt.

Meer informatie over “makelaar de Vogelwijk Den Haag”?

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw huis of over een huis die u te koop heeft zien staan in de Vogelwijk en wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566. Ons team helpt u graag verder.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.