Wonen in het Statenkwartier Den Haag


Het Statenkwartier in Den Haag is een luxe woonwijk met bijzondere aandacht voor architectuur. Deze 19-eeuwse wijk kenmerkt zich door het veelvuldig voorkomen van Art Nouveau-bouwkunst. Met zijn prachtige lanen, grote pleinen en zijn diagonale straten valt het Statenkwartier onder één van de mooiere wijken van Den Haag.

De welbekende Frederik Hendriklaan, ook wel bekend als ‘de Fred’ staat centraal in het Statenkwartier. In deze gezellige en drukke straat vindt u een uitgebreid assortiment aan luxe winkels, speciaalzaken en verschillende soorten eetgelegenheden. Naast deze winkelstraat is er meer te beleven in het Statenkwartier. Zo vindt u hier het Kunstmuseum, Fotomuseum en het Omniversum die een breed aanbod van kunst en cultuur bieden.

Huis verkopen in het Statenkwartier

Heeft u besloten om uw huis te verkopen? Goed nieuws, want wonen in het Statenkwartier is populair. Om op te vallen tussen het woningaanbod en om de beste prijs te krijgen voor uw woning, is kennis van zaken nodig. Röttgering Makelaars heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de Haagse woningmarkt. U wilt uw woning natuurlijk zo snel mogelijk en tegen de beste prijs verkopen, dat begrijpen wij. Aan de hand van ons uitgebreide verkoopplan stellen wij de juiste verkoopstrategie vast om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Tevens regelen wij de volledige presentatie van uw woning. Zo werken wij met een professionele fotograaf die diverse 360 graden foto’s en woningvideo’s kan maken. Ook wordt er een glossy full colour brochure gemaakt en wordt uw woning op diverse platforms gepresenteerd. Denk hierbij aan Funda, www.rottgering.nl, Social Media, YouTube, intranet en Google Plus.

Huis verhuren in het Statenkwartier

Röttgering NVM Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats in Den Haag en omgeving. Door onze jarenlange ervaring op de lokale woningmarkt weten wij precies hoe wij uw woning in het Statenkwartier het snelste kunnen verhuren. Daarnaast hebben wij contacten met internationale organisaties en relocation-adviseurs waardoor wij aan expats verhuren die voor korte of langere duur in Nederland gedetacheerd zijn.

Huis Kopen in het Statenkwartier

Een huis kopen is een spannende beslissing die u hoogstwaarschijnlijk slechts enkele keren in uw leven neemt. Zou u in het Statenkwartier of omgeving willen wonen, maar heeft u moeite met het vinden van de geschikte woning? Dan kan Röttgering Makelaars u helpen bij deze zoektocht.
Indien wij u ondersteunen bij het kopen van een woning, zullen wij allereerst een vrijblijvend intakegesprek doen. Hierin horen wij graag wat uw wensen zijn en zullen wij deze in kaart brengen. Daarnaast vertellen wij u wat u van ons kunt verwachten en wat wij voor u kunnen betekenen. De uiteindelijke begeleiding kan verschillen van gerichte aankoop tot de volledige begeleiding in de zoektocht naar uw droomhuis in het Statenkwartier.

Waarom Röttgering Makelaars?

U treft bij Röttgering NVM Makelaars een makelaar die kennis en ervaring heeft op het gebied van de woningmarkt. U kunt ons op elk moment inschakelen wanneer u een woning wilt kopen of verkopen. Wij bieden een breed aanbod aan diensten waarmee wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Ons team makelaars doet alles exact in opdracht van u. Zonder moeite zorgen wij als makelaar dat u in het Statenkwartier een geschikte woning vindt of dat u uw woning met goed resultaat verkoopt.

Meer informatie over “makelaar Statenkwartier”?

Wilt u meer informatie over wonen in het Statenkwartier, uw huis verkopen of wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naast dat wij actief zijn in het Statenkwartier zijn wij ook actief in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: