Wonen in het Regentessekwartier Den Haag


Het Regentessekwartier is aangelegd tussen 1885 en 1910 en valt onder het stadsdeel Segbroek. Deze levendige wijk bestaat uit monumentale panden die onder zijn verdeeld in kleine en grote woningen.

Winkelen doet u in de Weimarstraat waar u een mix van supermarkten, biologische zaken, galeries en eettentjes kunt vinden. Daarnaast zijn het Regentesseplein en het Valkenbosplein bekend als bruisende plekken in Den Haag met veel cafés en restaurants.

Het Regentessekwartier ligt erg centraal en ligt 5 a 10 minuten van het Centrum van Den Haag vandaan. Ook voor het strand en het station hoeft u niet ver te reizen.

Huis verkopen in het Regentessekwartier

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u gaat verhuizen: kleiner wonen, groter wonen of een huis met een tuin. Bij het zoeken van een nieuwe woning komt veel op u af. Maar ook wanneer u uw oude woning wilt verkopen, moet u aan veel dingen denken. Wat is een realistische vraagprijs en hoe kunt u uw woning zo snel mogelijk verkopen? Voor Röttgering Makelaars is het verkopen van woningen in Den Haag en omgeving al sinds 1972 dagelijkse kost. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsproces nemen wij uw woning nauwkeurig op en brengen wij kosteloos een waardebepaling uit.

Huis verhuren in het Regentessekwartier

Ook voor het verhuren van uw huis in het Regentessekwartier kunt u bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld uw appartement in het Regentessekwartier verhuren en zoekt u nog een makelaar die u helpt bij dit proces? Dan kan Röttgering NVM Makelaars u verder helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met (tijdelijke) verhuur van woningen in het Regentessekwartier in de vrije sector. Wenst u begeleiding bij de verhuur van uw woning? Dan kunnen wij u op deskundige wijze adviseren. Wij zorgen onder andere voor goed voorbereide bezichtigingen, sterke onderhandelingen en achtergrondchecks van aspirant huurders. Zo weet u zeker dat uw woning in het Regentessekwartier in goede handen is.

Huis Kopen in het Regentessekwartier

Wilt u een huis kopen in het Regentessekwartier of bent u op zoek naar een makelaar die het Regentessekwartier door en door kent? Dan is Röttgering NVM Makelaars u graag van dienst. Ons gedreven team van makelaars kent de actuele woningmarkt in het Regentessekwartier en omgeving. Al sinds 1972 staan wij kopers bij tijdens de zoektocht naar en aankoop van hun droomwoning.

Bij Röttgering Makelaars draait alles natuurlijk om u als klant. Wij bieden verschillende deeldiensten op allerlei gebieden. Voor het beste resultaat raden wij de full-serviceopdracht aan om de ideale koopwoning te vinden. U krijgt dan een gratis en vrijblijvend gesprek over uw wensen, uw zoekprofiel en meer belangrijke zaken. Daarna kunnen onze makelaars aan de slag om een geschikte koopwoning in het Regentessekwartier voor u te vinden. Wij begeleiden u graag vanaf de zoektocht tot en met de gang naar de notaris. U kunt rekenen op deskundig advies en professionele begeleiding.

Volledige begeleiding

Röttgering Makelaars beschikt over een enthousiast en gedreven team. Wij helpen u graag bij het zoeken naar en vinden van een droomwoning in het Regentessekwartier. Wij zijn al jarenlang actief in Den Haag en omgeving. Met onze begeleiding weet u zeker dat u in een geweldig huis komt te wonen in het Regentessekwartier. Alles begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand daarvan kunnen wij een profiel opstellen naar uw wensen.

Meer informatie over “makelaar Regentessekwartier”?

Wilt u meer informatie over wonen in het Regentessekwartier, uw huis verkopen of wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen met een makelaar? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op.

Naast het kopen en verkopen van huizen in het Regentessekwartier, kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen, verhuren en kopen van een woning in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: