Wonen in Duttendel Den Haag


Duttendel ligt binnen het stadsdeel Scheveningen en valt onder het nieuwere gedeelte van de wijk Westbroekpark. In deze deelwijk vindt u luxe woningbouw die voor het jaar 2000 zijn gebouwd. Het meerendeel van de huizen bestaan uit koopwoningen.

Rondom de wijk kunt u veel parken vinden waaronder het Westbroekpark, de Scheveningse bosjes en het Hubertuspark. Tevens bent u binnen een paar minuten fietsen op het Scheveningse strand. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de omliggende wijken waar onder andere de Bankastraat en Stevinstraat zijn gevestigd. Hier vindt u een breed aanbod aan speciaalzaken, restaurants en winkels, maar vindt u ook grote supermarktketens.

Huis verkopen in Duttendel

Bent u van plan om te verhuizen en wilt u uw huis verkopen? Wij kunnen u begeleiden bij het verkopen van uw woning. Wij kennen de actuele woningmarkt door en door. Zo kunnen wij u optimaal adviseren over de verkoop van uw woning in Duttendel. Wij beoordelen uw woning in- en extern en geven advies ter verbetering c.q. aanpassing. Aan de hand van ons uitgebreide verkoopplan stellen wij de juiste verkoopstrategie vast om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw woning.

Huis verhuren in Duttendel Den Haag

Wilt u uw woning verhuren omdat u bijvoorbeeld voor enkele jaren naar het buitenland gaat? Dan kunt u Röttgering Makelaars inschakelen als uw verhuurmakelaar. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuren van woningen in Den Haag en omstreken. Wij adviseren u over verbeteringen, wettelijke bepalingen en andere belangrijke zaken. Tevens hebben wij veel ervaring met het (tijdelijk) verhuren van woningen aan expats.

Huis Kopen in Duttendel

Heeft u uw droomhuis gevonden in Duttendel? Dan kan u Röttgering Makelaars inschakelen als uw aankoopmakelaar. Met veel plezier werkt ons team naar een optimaal resultaat. Wij zorgen dat u in de juiste, betaalbare woning terecht komt. Om te beginnen stellen wij een zoekprofiel op aan de hand van uw wensen en financiële mogelijkheden. We begeleiden u ook met alle zaken die bij de aankoop komen kijken. Ook een deelopdracht is mogelijk.

Advies en begeleiding in Duttendel Den Haag

Röttgering Makelaars is sinds 1972 als makelaars actief op de woningmarkt in de regio Den Haag. Ons team volgt de ontwikkelingen nauwlettend en weet daarom precies wat de mogelijkheden zijn. U krijgt een makelaar die Duttendel kent en u kan adviseren en begeleiden. Zo krijgt u van ons deskundig en eerlijk advies wanneer u een huis te koop heeft zien staan in Duttendel. Onze dienstverlening begint vaak met een gratis en vrijblijvend gesprek over wat u precies zoekt.

Meer informatie over “makelaar Duttendel Den Haag”?

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw huis of over een huis die u te koop heeft zien staan in Duttendel en wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566. Ons team helpt u graag verder.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op.

Naast het kopen en verkopen van huizen in de Vruchtenbuurt, kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen, verhuren en kopen van een woning in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: