Wonen in Mariahoeve Den Haag


Mariahoeve is een gezellige wijk in Den Haag in het stadsdeel Haagse Hout. De wijk is verbonden met Marlot en grenst aan de wijk Bezuidenhout. In deze ruim opgezette en groene jaren 60 wijk vindt u een mengsel van eengezinswoningen en appartementen.

Marlot is een betrokken wijk waar regelmatig evenementen plaatsvinden en waar elk kwartaal een wijkblad uitgebracht wordt. De bewoners in de wijk vinden het belangrijk dat er gewerkt wordt aan het behouden van een fijne en leefbare wijk voor iedereen.

Wilt u winkelen of een boodschap doen? In het overdekte winkelcentrum Mariahoeve kunt u meer dan 30 winkels bezoeken. Voor een wandeling kunt u terecht in in het Haagse Bos of in het parkbos Marlot. Wilt u uw huis in Mariahoeve verkopen of heeft u juist een huis te koop zien staan in Mariahoeve? Laat Röttgering Makelaars u dan helpen.

Huis verkopen in Mariahoeve

Het verkopen van een huis is een spannende periode. Maar ook de periode voor aanvang van de verkoop is spannend. Wat zal u voor uw huis krijgen en hoe snel zal uw huis verkopen? Voor dit soort vragen kunt u bij Röttgering Makelaars terecht. Wij helpen u niet alleen met de verkoop van uw woning, maar ook met het hele proces daar omheen. Aan de hand van zes stappen helpen wij u met de verkoop van uw huis in Mariahoeve.

Huis verhuren in Mariahoeve Den Haag

Heeft u een huis in Mariahoeve die beschikbaar is voor verhuur? Röttgering Makelaars biedt u professionele begeleiding om de verhuur van uw huis een stuk minder gecompliceerd te maken. Wij hebben jarenlange ervaring in het huren en verhuren van woningen in Den Haag en omgeving. Het doel is dat u zo min mogelijk zorgen heeft over het verhuren van uw woning. Potentiële huurders worden gescreend, zodat u precies weet wie er in uw huis komt te wonen. Ook voor tijdelijke verhuur van uw woning kunt u bij Röttgering Makelaars terecht. Met ons grote netwerk vinden wij een geschikte huurder voor u.

Huis Kopen in Mariahoeve

Het vinden van uw droomwoning vergt tijd. Röttgering Makelaars kan u helpen met het vinden van een geschikte koopwoning in Mariahoeve. Wat is uw budget? Wat zijn uw woonwensen en waar moet u op letten als u van plan bent om een huis te kopen? Een huis kopen in Den Haag en omgeving is vandaag de dag nog niet zo makkelijk. Het vinden van uw droomwoning kan knap lastig zijn en soms gaat het zo snel dat u niet eens de mogelijkheid krijgt om een huis te bezichtigen.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaring en kennis kunnen wij u helpen bij het vinden van een geschikte koopwoning in Mariahoeve. Staat uw droomwoning momenteel nog niet tussen het actuele aanbod? Grote kans dat wij deze in de komende tijd voor u gaan tegenkomen! Neem contact op voor een afspraak.

Dienstverlening op maat

Röttgering Makelaars zijn al sinds 1972 als makelaars actief in de gehele regio Groot Den Haag. Ons team bestaat uit gedreven specialisten met uitgebreide kennis van de woningmarkt en alle bijkomende zaken. Als Haagse makelaar weten wij precies wat er waar te koop is. Ook weten we precies hoe u uw woning in deze regio het beste kunt verkopen. Wij bieden een volledige dienstverlening waarbij u de opdracht bepaalt. U bepaald of wij alles voor u doen of dat wij u begeleiden tijdens een deel van het gehele (aan)koopproces. Al onze diensten zorgen er voor dat we het beste resultaat voor u kunnen genereren. Ons aanbod is zeer divers. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Meer informatie over “makelaar Mariahoeve Den Haag”?

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw huis of over een huis die u te koop heeft zien staan in Mariahoeve en wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566. Ons team helpt u graag verder.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op.

Naast het kopen en verkopen van huizen in Mariahoeve, kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen, verhuren en kopen van een woning in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: