Wonen in Benoordenhout Den Haag


Benoordenhout is een rustige wijk gevestigd in Den Haag met een luxe uitstraling. In deze wijk vindt u veel eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen die gebouwd zijn tussen 1915 en 1959. Naast de woningen vindt u groene lanen die verbonden zijn aan grote natuurgebieden als Clingendael en het Haagse Bos. Ook vindt u in Benoordenhout een breed scala aan ambachtelijke speciaalzaken en exclusieve modewinkels. Tevens bent u vanaf Benoordenhout zo in het centrum van Den Haag.

Een makelaar die Benoordenhout kent, kan u bijstaan bij de aan- of verkoop van een pand in de regio Den Haag. Röttgering NVM Makelaars werkt al sinds 1972 in deze regio. Wij kennen de omgeving en volgen de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt. Met onze ervaring en kennis zijn wij in staat tot een optimaal resultaat te komen.

Huis verkopen in Benoordenhout

Wilt u uw huis verkopen in Benoordenhout en bent u op zoek naar een makelaar die u helpt bij dit verkoopproces? Met Röttgering makelaars haalt u het meeste uit uw verkoop. Bij het verkopen van een woning komt heel wat kijken. Welke strategie heeft u nodig en welke valkuilen zijn er? In een vrijblijvend gesprek voorzien wij u van een eerste advies. Aan de hand van zes stappen zorgen wij ervoor dat de verkoop van uw woning in Benoordenhout spoedig verloopt. Benieuwd wat uw huis waard is? Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw woning in Benoordenhout.

Huis verhuren in Benoordenhout

Ook voor het verhuren van uw woning in Benoordenhout kunt u bij Röttgering NVM Makelaars terecht. Wij begrijpen dat u uw woning zo snel mogelijk wilt verhuren, voor de beste prijs en aan de juiste kandidaat. Wij helpen u bij het hele proces en het vinden van de perfecte huurder. Met onze specialistische kennis en jarenlange ervaring in succesvol verhuren, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Wilt u uw woning in Benoordenhout tijdelijk verhuren aan bijvoorbeeld expats? Ook daarbij kan Röttgering makelaars u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in de (tijdelijke) verhuur van woningen aan expats in de regio Den Haag en omgeving.

Huis Kopen in Benoordenhout

Bent u op zoek naar uw droomwoning in Benoordenhout? Dan komen er allerlei vragen op u af. Wat zijn de financiële mogelijkheden en wat zijn uw wensen? Bezit u momenteel nog een huis en moet hij nog verkocht worden? Wij helpen u met het vinden van al uw vragen zodat u zich kunt richten op het leukste gedeelte van het hele proces: het vinden van uw droomwoning. Staat uw droomwoning in Benoordenhout er nu dus niet bij? Grote kans dat wij deze in de komende tijd voor u gaan tegenkomen! Neem contact op voor een afspraak!

Persoonlijk en op maat

U treft bij Röttgering NVM Makelaars een makelaar die kennis en ervaring heeft op het gebied van de woningmarkt. U kunt ons op elk moment inschakelen wanneer u een woning wilt kopen of verkopen. Wij bieden een breed aanbod aan diensten waarmee wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Ons team makelaars doet alles exact in opdracht van u. Zonder moeite zorgen wij als makelaar dat u in Benoordenhout een geschikte woning vindt of dat u uw woning met goed resultaat verkoopt.


Meer informatie over “makelaar Benoordenhout”?

Wilt u meer informatie over wonen in Benoordenhout, uw huis verkopen in Benoordenhout of wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naast dat wij actief zijn in Benoordenhout zijn wij ook actief in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: