Wonen in Van Stolkpark Den Haag


Van Stolkpark is een kleine monumentale villawijk die tot het stadsdeel Scheveningen behoort. De statige oude villa’s en brede lanen maakt Van Stolkpark één van de fraaiste wijken van Den Haag. Naast villa’s vindt u hier enkele kleine hotels en pensions. Ook is er een middelbare school in deze wijk gevestigd, genaamd het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum.

Houdt u van wandelen? Het Scheveningse strand en de Scheveningse Bosjes bevinden zich op loopafstand. Voor uw dagelijkse boodschappen, winkelen of uiteten gaan, kunt u terecht in een van de omliggende wijken. Rondom Van Stolkpark liggen veel gezellige wijken zoals het Statenkwartier, de Archipelbuurt, Westbroekpark en Duttendel.

Huis verkopen in Van Stolkpark

Bent u van plan om uw woning in Van Stolkpark te verkopen? Heeft u dan al nagedacht over het inschakelen van een verkoopmakelaar? Röttgering Makelaars kent Van Stolkpark en omliggende wijken als geen ander. Tevens vinden wij het van groot belang dat er goed naar u wensen wordt geluisterd. Daarom zullen wij na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u, een uitgebreid verkoopplan opstellen om zo het beste resultaat te bereiken. Benieuwd hoe wij te werk gaan, bekijk dan ons 6 stappenplan.

Huis verhuren in Van Stolkpark

Hoge kwaliteit van de makelaar als huurder is topprioriteit wanneer u uw woning wilt verhuren in Van Stolkpark. Röttgering Makelaars begrijpt dat, al bijna 50 jaar. Uw woning verhuren wij vakkundig, snel en persoonlijk. Wij gaan graag voor u op zoek naar geschikte huurders, zodat u zeker bent van een bezetting van uw woning voor de termijn die u wenst.

Huis Kopen in Van Stolkpark

Bent u op zoek naar uw droomwoning in Van Stolkpark? Dan komen er allerlei vragen op u af. Wat zijn de financiële mogelijkheden en wat zijn uw wensen? Bezit u momenteel nog een huis en moet hij nog verkocht worden? Wij helpen u met het beantwoorden van al uw vragen zodat u zich kunt richten op het leukste gedeelte van het hele proces: het vinden van uw droomwoning. Staat uw droomwoning in Van Stolkpark er nu dus niet bij? Grote kans dat wij deze in de komende tijd voor u gaan tegenkomen! Neem contact op voor een afspraak.

Dienstverlening op maat

Röttgering Makelaars zijn al sinds 1972 als makelaars actief in de gehele regio Groot Den Haag. Ons team bestaat uit gedreven specialisten met uitgebreide kennis van de woningmarkt en alle bijkomende zaken. Als Haagse makelaar weten wij precies wat er waar te koop is. Ook weten we precies hoe u uw woning in deze regio het beste kunt verkopen. Wij bieden een volledige dienstverlening waarbij u de opdracht bepaalt. U bepaald of wij alles voor u doen of dat wij u begeleiden tijdens een deel van het gehele (aan)koopproces. Al onze diensten zorgen er voor dat we het beste resultaat voor u kunnen genereren. Ons aanbod is zeer divers. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Meer informatie over “makelaar Van Stolkpark”?

Wilt u meer informatie over wonen in Van Stolkpark, uw huis verkopen in Van Stolkpark of wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naast dat wij actief zijn in Van Stolkpark zijn wij ook actief in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: