Wonen in de Bomen- en Bloemenbuurt Den Haag


De Bomen- en Bloemenbuurt is een levendige wijk in het Haagse stadsdeel Segbroek. In deze vooroorlogse woonwijk vindt u een mengeling van woningen in diverse bouwstijlen. In de Bomenbuurt ziet u veel portiekwoningen en flats. En in de Bloemenbuurt voornamelijk eengezinswoningen, parterres en bovenwoningen.

De Bomen- en Bloemenbuurt kenmerkt zich door een aantal grotere winkelstraten: Fahrenheitstraat, Thomsonlaan en het Thomsonplein. Hier vindt u diverse winkels, maar ook verschillende speciaalzaken en gezellige lunchrooms en restaurants. Ook aan de Goudsbloemlaan vindt u diverse speciaalzaken en een grote supermarkt.

Voor het strand en de duinen hoeft u niet ver te reizen. Binnen korte tijd bent u met uw auto, scooter of fiets op het strand in Scheveningen of Kijkduin.

De Bomen- en Bloemenbuurt grenst aan de wijken Vruchtenbuurt, Vogelwijk en Duinoord.

Huis verkopen in de Bomen- en Bloemenbuurt

Heeft u besloten om uw huis te verkopen? Goed nieuws, want wonen in de Bomen- en Bloemenbuurt is populair. Om op te vallen tussen het woningaanbod en om de beste prijs te krijgen voor uw woning, is kennis van zaken nodig. Röttgering heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de Haagse woningmarkt. U wilt uw woning natuurlijk zo snel mogelijk en tegen de beste prijs verkopen, dat begrijpen wij. Aan de hand van ons uitgebreide verkoopplan stellen wij de juiste verkoopstrategie vast om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Tevens regelen wij de volledige presentatie van uw woning. Zo werken wij met een professionele fotograaf die diverse 360 graden foto’s en woningvideo’s kan maken. Ook wordt er een glossy full colour brochure gemaakt en wordt uw woning op diverse platforms gepresenteerd. Denk hierbij aan Funda, www.rottgering.nl, Social Media, YouTube, intranet en Google Plus.

Huis verhuren in de Bomen- en Bloemenbuurt

Heeft u ervoor gekozen om te verhuizen, maar wilt u in bezit blijven van uw oude woning? Dan kunt u Röttgering Makelaars inschakelen als uw verhuurmakelaar. Röttgering Makelaars heeft een uitgebreid netwerk en streeft er naar uw woning in de Bomen- en Bloemenbuurt zo snel mogelijk te verhuren. Wij vinden het belangrijk dat er een geschikte huurder wordt gevonden die bij uw woning past. Daarom worden mogelijke kandidaten altijd zorgvuldig bij ons gescreend.

Huis Kopen in de Bomen- en Bloemenbuurt Den Haag

Er zijn uiteenlopende koopwoningen te vinden in de Bomen- en Bloemenbuurt, de ene woning zal meer naar uw smaak zijn dan de ander. Bent u van plan om een huis te kopen in deze buurt of omgeving? Röttgering Makelaars is er om u deskundig te begeleiden in dit proces en om u van advies te voorzien. De uiteindelijke begeleiding kan variëren van een gerichte aankoop tot de volledige begeleiding in de zoektocht naar een geschikte woning binnen het totale woningaanbod van de regio Den Haag.

Heeft u zelf al uw droomwoning gevonden in de Bomen- en Bloemenbuurt? Ook dan is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Als aankoopmakelaar dienen wij altijd in het belang van de koper. Wij begeleiden u dan met onder andere de volgende diensten: advies over de globale bouwkundige staat en/of onderhoudsstaat van de woning en advies met betrekking tot de juridische aspecten.

Persoonlijk en op maat

Röttgering NVM Makelaars kent Den Haag en omgeving als geen ander. Wij volgen dagelijks de actuele woningmarkt en weten hoe we zaken voor elkaar moeten krijgen. Een gedreven en enthousiast team makelaars kan u op alle mogelijke punten adviseren en begeleiden. Zij hebben kennis van zaken en ervaring met het uitbrengen van deskundig advies. We kunnen u van dienst zijn met de zoektocht naar een nieuwe woning of naar potentiële kopers, maar ook met de verdere gang van zaken.


Meer informatie over “makelaar Bomen- en Bloemenbuurt Den Haag”?

Wilt u meer informatie over wonen in de Bomen- en Bloemenbuurt, heeft u een huis te koop zien staan of wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naast dat wij actief zijn in de Bomen- en Bloemenbuurt zijn wij ook actief in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: