Wonen in Scheveningen


Wonen in Scheveningen betekent strand, zee en duinen op loopafstand. In de zomer kunt u heerlijk vertoeven op het strand, genieten van het mooie weer of de ondergaande zon bekijken op een van de vele terrasjes. ’s Winters kunt u een frisse neus halen tijdens een wandeling over de Scheveningse boulevard of kunt u terecht bij een van de vishandels in de haven voor uw favoriete vissoort. Naast strand, zee en duinen vindt u in Scheveningen gezellige winkelstraten zoals de Keizerstraat en de Stevinstraat. Tevens grenst Scheveningen aan gebieden met prachtige parken, waaronder het Westbroekpark.

Huis verkopen in Scheveningen

Wilt u uw huis in Scheveningen verkopen of bent u op zoek naar een makelaar die actief is in Scheveningen en omgeving? Dan kan Röttgering Makelaars u daarbij helpen. Het verkopen van een huis is vaak een spannende periode. Zal het lang duren voordat ik mijn huis verkoop of hoeveel zal de verkoop opbrengen? Voor dit soort vragen kunt u bij ons terecht. Wij zetten niet alleen uw huis te koop maar helpen u ook bij het hele proces. Denk hierbij ook aan de volledige presentatie van uw woning in Scheveningen. Aan de hand van een stappenplan helpen wij u verder met het verkopen van uw woning in Scheveningen.

Huis verhuren in Scheveningen

Ook voor het verhuren van uw huis in Scheveningen kunt u bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld uw appartement in Scheveningen verhuren en zoekt u nog een makelaar die u helpt bij dit proces? Dan kan Röttgering NVM Makelaars u verder helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met (tijdelijke) verhuur van woningen in Scheveningen in de vrije sector. Wenst u begeleiding bij de verhuur van uw woning? Dan kunnen wij u op deskundige wijze adviseren. Wij zorgen onder andere voor goed voorbereide bezichtigingen, sterke onderhandelingen en achtergrondchecks van aspirant huurders. Zo weet u zeker dat uw woning in Scheveningen in goede handen is.

Huis Kopen in Scheveningen

Wilt u een huis kopen in Scheveningen of bent u op zoek naar een makelaar in Scheveningen? Dan is Röttgering NVM Makelaars u graag van dienst. Ons gedreven team van makelaars kent de actuele woningmarkt in Scheveningen en omgeving. Al sinds 1972 staan wij kopers bij tijdens de zoektocht naar en aankoop van hun droomwoning.

Bij Röttgering Makelaars draait alles natuurlijk om u als klant. Wij bieden verschillende deeldiensten op allerlei gebieden. Voor het beste resultaat raden wij de full-serviceopdracht aan om de ideale koopwoning te vinden. U krijgt dan een gratis en vrijblijvend gesprek over uw wensen, uw zoekprofiel en meer belangrijke zaken. Daarna kunnen onze makelaars aan de slag om een geschikte koopwoning in Scheveningen voor u te vinden. Wij begeleiden u graag vanaf de zoektocht tot en met de gang naar de notaris. U kunt rekenen op deskundig advies en professionele begeleiding.

Zoekt u een appartement in Scheveningen of in de haven van Scheveningen? De mooiste appartementen in Scheveningen zijn zeker bekend bij Röttgering NVM Makelaars. Wij kennen de woningmarkt in dit gebied door en door. Met onze kennis en ons netwerk weet u zeker dat u het juiste appartement in Scheveningen vindt.

Middels een zoekopdracht kunnen wij voor u het aanbod van appartementen in Scheveningen in de gaten houden. Wij krijgen geregeld nieuw aanbod van appartementen in Scheveningen en in de haven van Scheveningen. Staat uw woning er nu dus niet bij? Grote kans dat wij deze in de komende tijd voor u gaan tegenkomen! Neem contact op voor een afspraak!


Volledige begeleiding

Röttgering Makelaars beschikt over een enthousiast en gedreven team. Wij helpen u graag bij het zoeken naar en vinden van een droomwoning in Scheveningen. Sinds 1972 zijn wij al actief in Den Haag / Scheveningen en omgeving. Met onze begeleiding weet u zeker dat u in een geweldig huis komt te wonen in Scheveningen. Alles begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand daarvan kunnen we een profiel opstellen van uw wensen;

  • Wonen aan zee/ boulevard
  • Wonen in een rustige wijk
  • Appartement in Scheveningen.
  • Appartement aan Scheveningen haven
  • ...of liever een gezinswoning in Scheveningen?

Meer informatie over “makelaar Scheveningen”?

Wilt u meer informatie over wonen in Scheveningen, uw huis verkopen in Scheveningen of wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen met een makelaar? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op.

Naast het kopen en verkopen van huizen in Scheveningen, kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen, verhuren en kopen van een woning in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: