Wonen in het centrum van Den Haag

Wanneer u van plan bent om in de binnenstad, oftewel het centrum van Den Haag te gaan wonen, bent u gegarandeerd van een bruisende leefomgeving. De binnenstad van deze Zuid-Hollandse hoofdstad is voorzien van prachtige monumentale panden, maar ook van luxueuze nieuwbouw appartementen.

Naast het welbekende Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis heeft het centrum van Den Haag veel te bieden op het gebied van winkelen, cultuur en uitgaan. Met de uiteenlopende restaurants, boetiekjes, musea, galerieën en cafés is er voor ieder wat wils in de binnenstad van Den Haag.

Huis verkopen in het centrum Den Haag

Als u de keuze heeft gemaakt om uw huis te verkopen in het centrum van Den Haag zijn er veel vragen die door uw hoofd zullen spoken. Wat is de staat van onderhoud van uw woning? Is de vraagprijs die u ervoor wilt hebben wel reëel? Wat zijn de positieve en negatieve aspecten van uw woning? Röttgering Makelaars kan u helpen bij al deze vragen. Indien u heeft gekozen de eerste stap te zetten naar verkoop van uw woning, zetten wij onze verkooptools in. Onze verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning in het centrum van Den Haag zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste prijs. Aan de hand van een concreet stappenplan zullen wij uw woning verkopen.

Huis verhuren in centrum Den Haag

Heeft u een woning die u tijdelijk of voor een langere periode wilt verhuren? Dan kunt u Röttgering Makelaars inschakelen als uw verhuurmakelaar. Bij de verhuur van een huis komen heel wat regels kijken, maar dit is geen enkel probleem. Wij zijn namelijk al jarenlang specialist op het gebied van verhuur in Den Haag en omgeving en zullen al uw zorgen uit handen nemen. Ook voor tijdelijke verhuur kunt u bij ons terecht. Wij hebben veel kennis in het verhuren van woningen aan expats en laat nou net het centrum van Den Haag erg gewild zijn.

Huis Kopen in centrum Den Haag

Een huis of appartement kopen in het centrum van Den Haag die aan al uw wensen voldoet? Daar helpt Röttgering NVM Makelaars u graag bij. Wij kennen de woningmarkt in Den Haag en omgeving en kunnen uw zoekopdracht optimaal uitvoeren. U bepaalt daarbij zelf de assistentie en begeleiding die u van ons wilt krijgen. Voor het beste resultaat raden wij de full-serviceopdracht aan om de ideale koopwoning voor u te vinden in het centrum van Den Haag. U krijgt dan een gratis en vrijblijvend gesprek over uw wensen, uw zoekprofiel en meer belangrijke zaken. Daarna kunnen we aan de slag om een geschikte koopwoning in het centrum van Den Haag voor u te vinden. Wij begeleiden u graag vanaf de zoektocht tot en met de gang naar de notaris. U kunt rekenen op deskundig advies en professionele begeleiding.

Advies en begeleiding in centrum Den Haag

Röttgering Makelaars heeft jarenlange ervaring op de woningmarkt van de regio Groot Den Haag. Ons team volgt de ontwikkelingen nauwlettend en weet daarom precies wat de mogelijkheden zijn. U krijgt een makelaar die Het centrum van Den Haag kent en u kan adviseren en begeleiden. Zo krijgt u van ons deskundig en eerlijk advies wanneer u een huis te koop heeft zien staan in het centrum van Den Haag. Onze dienstverlening begint vaak met een gratis en vrijblijvend gesprek over wat u precies zoekt.

Meer informatie over “makelaar centrum Den Haag”?

Wilt u meer informatie over wonen in het centrum van Den Haag of het verkopen van uw wonen en wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op.

Naast het kopen en verkopen van huizen in Centrum Den Haag, kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen, verhuren en kopen van een woning in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: