Wonen in Duinoord Den Haag


Houdt u van monumentale panden en karakteristieke grote herenhuizen? Dan zult u blij worden van de woningen die in de buurt Duinoord staan, die eind 19e eeuw zijn gebouwd. Duinoord valt onder het stadsdeel Scheveningen en grenst aan de wijken Bomen- en Bloemenbuurt, Regentessekwartier, Statenkwartier en Zeeheldenkwartier. De woningen in Duinoord zijn onderverdeeld in ruime eengezinswoningen en appartementen die meerendeel in het dure segment vallen.

In de Reinkenstraat kunt u terecht voor verschillende gezellige lunchzaken en restaurants, maar kunt u ook uw dagelijkse boodschappen doen in de diverse speciaalzaken. Tevens vindt u de bekende winkelstraat Frederik Hendriklaan op loopafstand in de aangrenzende wijk Statenkwartier.

Aan de randen van de wijk Duinoord vindt u groene plantsoenen waar u rustig een boek kunt lezen. Wilt u een heerlijke wandeling maken? Het Westbroekpark ligt niet al te ver van de wijk Duinoord vandaan waar u naast wandelen ook terecht kunt om bootje te varen of in de zomer kunt genieten van verschillende culinaire festivals, zoals de Parade. Ook het Scheveningse strand ligt op fietsafstand van Duinoord.

Huis verkopen in Duinoord

Heeft u een huis in Duinoord en bent u van plan om deze te verkopen? Röttgering kan u helpen uw woning te verkopen in zes concrete stappen. Bij de verkoop van uw woning komt veel kijken. Het is daarom prettig als een specialist u helpt in dit hele proces. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gratis waarde-indicatie. Aan de hand daarvan zullen wij uw woning beoordelen en advies geven ter verbetering c.q. aanpassing. Bovendien is het van groot belang om uw woning zo goed mogelijk te presenteren. Daarom werken wij met een professionele fotograaf die aan de hand van verschillende technieken u huis op de beste manier zal presenteren. Wilt u meer weten over het verkoopproces van uw huis? Neem contact met ons op!

Huis verhuren in Duinoord Den Haag

Bent u in het bezit van een woning in Duinoord, maar bent u van plan om te verhuizen? Dan kan het verhuren van uw woning een aantrekkelijke optie zijn. Röttgering Makelaars kan u helpen uw woning te verhuren voor de beste prijs aan betrouwbare huurders. Wij beschikken over een groot netwerk en hebben contacten met internationale organisaties en relocation- adviseurs. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in de (tijdelijke) verhuur van woningen in de vrije sector aan expats.

Huis Kopen in Duinoord

Wilt u in Duinoord Den Haag gaan wonen? Röttgering Makelaars is er om u deskundig te begeleiden in dit proces en om u van advies te voorzien. De uiteindelijke begeleiding kan variëren van een gerichte aankoop tot de volledige begeleiding in de zoektocht naar een geschikte woning binnen het totale woningaanbod van de regio Den Haag.

Heeft u zelf al uw droomwoning gevonden in Duinoord? Ook dan is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Als aankoopmakelaar dienen wij altijd in het belang van de koper. Wij begeleiden u dan met onder andere de volgende diensten: advies over de globale bouwkundige staat en/of onderhoudsstaat van de woning en advies met betrekking tot de juridische aspecten.

Advies en begeleiding in Duinoord Den Haag

Röttgering Makelaars heeft jarenlange ervaring op de woningmarkt in de regio Den Haag. Ons team volgt de ontwikkelingen nauwlettend en weet daarom precies wat de mogelijkheden zijn. U krijgt een makelaar die Duinoord door en door kent en u kan adviseren en begeleiden. Onze dienstverlening begint vaak met een gratis en vrijblijvend gesprek over wat u precies zoekt.

Meer informatie over “makelaar Duinoord Den Haag”?

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw huis of over een huis die u te koop heeft zien staan in Duinoord en wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566. Ons team helpt u graag verder.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op.

Naast het kopen en verkopen van huizen in Duinoord, kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen, verhuren en kopen van een woning in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: