Wonen in Marlot Den Haag


Marlot is een luxe wijk in Den Haag die onder het stadsdeel Haagse Hout valt. In deze wijk vindt u grote villa’s, twee-onder-een-kap woningen en een aantal appartementen. De wijk heeft een sterke eenheid in bebouwing en is voorzien van veel groen. Marlot valt onder het Beschermd stadsgezicht vanwege de monumentale uitstraling van de wijk.

Marlot is een rustige wijk waar geen winkels en scholen te vinden zijn. Voor winkels kunt u terecht in de omliggende wijken zoals winkelcentrum Mariahoeve, het Van Hoytemaplein in Benoordenhout en de Theresiastraat in Bezuidenhout. In deze omliggende wijken zijn bovendien verschillende scholen te vinden.

Als u van auto’s houdt kunt u een kijkje nemen in het prachtige Louwman museum die in Marlot gevestigd is. Daarnaast vindt u landgoed Marlot in deze wijk. Dit is een prachtig monumentaal en openbaar toegankelijk landgoed die grenst aan het Haagse Bos en het Malieveld die een groene zone vormen. Ook park Clingendael ligt dichtbij Marlot waar u heerlijk kunt wandelen.

Huis verkopen in Marlot

Heeft u besloten om uw huis te verkopen in Marlot? Het maximaal haalbare uit de verkoop van uw huis halen vergt professionele kennis en aanpak. Wij zijn een actieve makelaar in de wijk Marlot. Tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis nemen wij alle stappen in het verkoopproces met u door.

Huis verhuren in Marlot Den Haag

Wilt u uw huidige woning (tijdelijk) verhuren? Goed nieuws, Marlot is populair bij expatsgezinnen. Röttgering Makelaars heeft jarenlange ervaring met (tijdelijke) verhuur van woningen in Marlot en omgeving, waaronder aan expats. Wij kunnen optreden als verhuurmakelaar en ervoor zorgen dat uw woning wordt verhuurd aan expats, ambassades of internationale organisaties. Bovendien zorgen wij onder andere voor goede bezichtigingen, achtergrondchecks van aspirant huurders en voor sterke onderhandelingen.

Huis Kopen in Marlot

Heeft u een huis te koop zien staan of bent u van plan om te verhuizen naar Marlot? Bij het kopen van een huis komt er veel op u af. Bij Röttgering Makelaars vindt u mensen met kennis van zaken en jarenlange ervaring. Zij weten wat er in de omgeving van Den Haag te koop is. Een aankoop begint met deskundig advies, zodat u verantwoord koopt. We kunnen helpen met de zoekopdracht of u bij de overdracht bij de notaris begeleiden. We doen echter alleen dingen in opdracht van u. U bepaalt dus zelf wat u ons wilt laten doen. U krijgt altijd een makelaar die Den Haag en omgeving door en door kent. Bekijk ons actuele woningaanbod.

Dienstverlening op maat

Röttgering Makelaars zijn al sinds 1972 als makelaars actief in de gehele regio Groot Den Haag. Ons team bestaat uit gedreven specialisten met uitgebreide kennis van de woningmarkt en alle bijkomende zaken. Als Haagse makelaar weten wij precies wat er waar te koop is. Ook weten we precies hoe u uw woning in deze regio het beste kunt verkopen. Wij bieden een volledige dienstverlening waarbij u de opdracht bepaalt. U bepaald of wij alles voor u doen of dat wij u begeleiden tijdens een deel van het gehele (aan)koopproces. Al onze diensten zorgen er voor dat we het beste resultaat voor u kunnen genereren. Ons aanbod is zeer divers. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Meer informatie over “makelaar Marlot Den Haag”?

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw huis of over een huis die u te koop heeft zien staan in Marlot en wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566. Ons team helpt u graag verder.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met u op.

Naast het kopen en verkopen van huizen in Marlot, kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen, verhuren en kopen van een woning in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: