Wonen in het Westbroekpark Den Haag


Het Westbroekpark ligt op steenworp afstand van Scheveningen en is samen met het Belgisch Park een van de Haagse beschermde stadsgezichten. De groene lanen en de monumentale villa’s maken deze wijk uniek.

In de wijk Westbroekpark vindt u tevens een van de mooiste parken van Den Haag, ook genaamd het Westbroekpark. Dit park staat vooral bekend om zijn schitterende rozentuin, Rosarium. Het park beschikt over prachtige tuinen, een grote speelweide, een theesalon aan de waterkant waar u een bootje kunt huren en over een gezellig wokrestaurant. Ook worden er in dit park jaarlijks diverse bekende foodfestivals georganiseerd.

Naast mooie parken in en rondom het Westbroekpark is er goede verbinding naar het centrum van Den Haag. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de Stevinstraat of Gentsestraat in de omliggende wijk het Belgisch Park.

Huis verkopen in het Westbroekpark

Wilt u uw huis verkopen in het Westbroekpark en bent u op zoek naar een makelaar die u helpt bij dit verkoopproces? Met Röttgering makelaars haalt het meeste uit uw verkoop. Bij het verkopen van een woning komt heel wat kijken. Welke strategie heeft u nodig en welke valkuilen zijn er? In een vrijblijvend gesprek voorzien wij u van een eerste advies. Aan de hand van zes stappen zorgen wij ervoor dat de verkoop van uw woning in het Westbroekpark spoedig verloopt. Benieuwd wat uw huis waard is? Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw woning.

Huis verhuren in het Westbroekpark

Heeft u een woning in het Westbroekpark die beschikbaar is voor verhuur? Wonen in het Westbroekpark heeft een grote aantrekkingskracht bij expats. Door de gunstige ligging, internationale scholen in de omgeving, ruime woningen en veel groen trekt het Westbroekpark met name expatgezinnen aan. Röttgering Makelaars heeft veel ervaring met de (tijdelijke) verhuur van woningen aan expats. Wij hebben contacten met internationale organisaties en relocation- adviseurs waardoor wij de geschikte huurder voor uw woning kunnen vinden.

Huis Kopen in de Vogelwijk Den Haag

Als u van plan bent om een huis te kopen in de Vogelwijk te Den Haag, is Röttgering Makelaars dé makelaar in de Vogelwijk. Wij kennen de Vogelwijk door en door en opereren veel in de Vogelwijk en omgeving. Wij kunnen u op deskundige wijze begeleiden bij de zoektocht en bij de aankoop. Bekijk ons actuele woningaanbod.

Heeft u zelf al uw droomwoning gevonden in de Vogelwijk of heeft u bijvoorbeeld een woning te koop zien staan op de Sportlaan? Dan kunnen wij optreden als uw aankoopmakelaar. Wij zullen u ontzorgen en komen op voor uw belangen.

Persoonlijk en op maat

U treft bij Röttgering NVM Makelaars een makelaar die kennis en ervaring heeft op het gebied van de woningmarkt. U kunt ons op elk moment inschakelen wanneer u een woning wilt kopen of verkopen. Wij bieden een breed aanbod aan diensten waarmee wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Ons team makelaars doet alles exact in opdracht van u. Zonder moeite zorgen wij als makelaar dat u in het Westbroekpark een geschikte woning vindt of dat u uw woning met goed resultaat verkoopt.

Meer informatie over “makelaar Westbroekpark”?

Wilt u meer informatie over wonen in het Westbroekpark, uw huis verkopen in het Westbroekpark of wilt u hierover een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 - 3245566.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naast dat wij actief zijn in het Westbroekpark zijn wij ook actief in andere wijken van Den Haag. Lees op de volgende pagina's meer over de andere werkgebieden van Röttgering NVM Makelaars: